Ha rendszeresen túlsportolt állapotba kerülök, annak mi lehet az oka?
Pl nem megfelelő étrend?
Korábban többször jártam személyi edzőhöz és a technika, ismétlések sebessége, gyakoriság stb rendben van.
Előfordulhat, hogy genetikailag nem vagyok alkalmas arra, hogy tömeget növeljek?
Korábban skinny fat voltam, mostmár csak simán sovány vagyok.
Ez a kérdés tokkal vonóval hülyeség.
Mit jelent számodra a "túlsportolt állapot"? Túledzettségre gondolsz? Nos az a helyzet, hogy ez is egy tipikus bullshit amit kb 2002 körül megírtak a shopbuilderen. De megnyuhtatlak, hogy naturál hobbi gyúrósként nem lesz attól túledzett, hogy karhajlításokat végzel, vagy hogy 50 kg-val fekvenyomsz stb.
Pl nem megfelelő étrend? Értelemszerűen nem megfelelő étrend esetén nem fejlődsz, nem is értem ezt mitől kérdés számodra.
Mit értesz az alatt, hogy genetikailag nem vagy alkalmas a tömegelésre? Ez azt jelentené, hogy te effektíve életképtelen vagy a hízásra? Ezt hogy kell elképzelni?
Kcal többlet = hízás. Kcal deficit = fogyás. Szintentartó kcal = stagnálás.
Amire szükséged van:
A célodnak megfelelő étrend.
Regeneráció.
Progresszív terhelés.
Edzőváltás/elhagyás
Ezek megvannak nálam is a tünetek közül:
Persistent muscle soreness
Persistent fatigue
Increased susceptibility to infections
Increased incidence of injuries
Irritability
Depression
Mental breakdown
Burnout
Depresszióval pszichológus diagnosztizált, szóval nem kitaláció. Betegszabin vagyok emiatt. Folyamatosan kimerült vagyok és letargikus. Szervi oka nincs. (Vért, vizeletet néztek. Kerestek tumort is CT-vel, de semmi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!