Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért öltöznek a lányok ilyen...

Miért öltöznek a lányok ilyen lengén a konditeremben?

Figyelt kérdés
Magamutogatás? Elég nagy divat lett ez a melltartóban edzés, régen nem foglalkozott senki ennyire a ruházattal, vagy így jobb az instára fotózkodni h kint van minden?

2023. ápr. 28. 08:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Én nőként úgy vagyok vele, hogy a sportmelltartó az egy fehérnemű, ugyanúgy mint a melltartó, csak sportoláshoz való, de ugyanúgy, ahogy simán csak melltartóban sem megyek ki az utcára, nem edzek önmagában sportmelltartóban (max otthon tudnám elképzelni), hanem felveszek egy edzős felsőt.
2023. ápr. 28. 16:41
 12/17 Sunshinedoll ***** válasza:
70%
Én kva jól nézek ki, és szeretek belenézni a tükörbe és azt látni, hogy jól nézek ki és csini cucc van rajtam. Feszítsetek keresztre, égessetek máglyán, nemtudom, ha ez ekkora bűn :D
2023. ápr. 28. 17:04
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

úszni, strandolni simán mehetsz még egy átlag sportmelltartónál kisebb méretű bikinifelsővel is, azzal indokolva, hogy ezekhez a tevékenységhez a kevés öltözék a célszerű

akkor kondiban miért nem lehet célszerű?

2023. ápr. 28. 17:47
 14/17 A kérdező kommentje:
Sokan nem használnak törölközőt sem például, ami abszolut nem higiénikus
2023. ápr. 28. 18:57
 15/17 anonim ***** válasza:
64%

Az 1980-as évek elejéig általános volt, hogy tornadresszben edzettek a lányok:

[link]

[link]

Sőt akár fürdőruhában:

[link]

[link]

De akkoriban még sokkal kevesebb féle sportruhát lehetett kapni. A leggings-top inkább az 1990-es évektől terjedt el.

2023. ápr. 29. 07:23
 16/17 anonim ***** válasza:
72%
Én csak itthon szoktam tornázni,csupadzon vagy bugyiban.A ruhát nem bírom magamon.Gondolom más is van így.
2023. ápr. 29. 08:59
 17/17 anonim ***** válasza:
71%
Én azért, mert nagyon rosszul tolerálom a meleget, könnyen felhevülök és izzadós vagyok.
2023. ápr. 29. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!