Miért öltöznek a lányok ilyen lengén a konditeremben?
Figyelt kérdés
Magamutogatás? Elég nagy divat lett ez a melltartóban edzés, régen nem foglalkozott senki ennyire a ruházattal, vagy így jobb az instára fotózkodni h kint van minden?2023. ápr. 28. 08:41
11/17 anonim válasza:
Én nőként úgy vagyok vele, hogy a sportmelltartó az egy fehérnemű, ugyanúgy mint a melltartó, csak sportoláshoz való, de ugyanúgy, ahogy simán csak melltartóban sem megyek ki az utcára, nem edzek önmagában sportmelltartóban (max otthon tudnám elképzelni), hanem felveszek egy edzős felsőt.
12/17 Sunshinedoll válasza:
Én kva jól nézek ki, és szeretek belenézni a tükörbe és azt látni, hogy jól nézek ki és csini cucc van rajtam. Feszítsetek keresztre, égessetek máglyán, nemtudom, ha ez ekkora bűn :D
13/17 anonim válasza:
úszni, strandolni simán mehetsz még egy átlag sportmelltartónál kisebb méretű bikinifelsővel is, azzal indokolva, hogy ezekhez a tevékenységhez a kevés öltözék a célszerű
akkor kondiban miért nem lehet célszerű?
14/17 A kérdező kommentje:
Sokan nem használnak törölközőt sem például, ami abszolut nem higiénikus
2023. ápr. 28. 18:57
15/17 anonim válasza:
16/17 anonim válasza:
Én csak itthon szoktam tornázni,csupadzon vagy bugyiban.A ruhát nem bírom magamon.Gondolom más is van így.
17/17 anonim válasza:
Én azért, mert nagyon rosszul tolerálom a meleget, könnyen felhevülök és izzadós vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!