Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Haverom mondta, hogy vegyünk...

Haverom mondta, hogy vegyünk futógatyát konditerembe, nekem eddig is volt, de ő még nem hordott ilyet. Én amúgy simán utcára is felveszem, edzés előtt- után is. Nektek vélemény? Utcára felvennétek? Mert konditeremben már teljesen általános!17/f

Figyelt kérdés

2023. szept. 12. 19:12
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha edzésről jövet-menet futónadrágot hordasz.
2023. szept. 12. 19:19
 2/30 anonim ***** válasza:
90%

Milyen futógatyáról van szó? Esetleg egy link róla?

Hosszú vagy rövid?

Feszülős vagy laza?

2023. szept. 12. 21:27
 3/30 A kérdező kommentje:
Full feszülős, hosszabbra gondoltunk. Nekem Under Armour márkájú van, nagyon kényelmes, kifejezetten fiúknak/ férfiaknak gyártják.
2023. szept. 12. 21:38
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok.

A full feszülős jól néz ki, rövidben is, meg hosszúban is. Sportoláshoz én is csak ilyet hordok. Utcai sportoláshoz is csak ezt.

De csak úgy sétálni meg pl bevásárolni általában nem szoktam ebben menni, de azért előfordult már. Ezek inkább sportokhoz menők, sima utcai ruházatnak szokatlan. Persze attól hordható oda is. :)

2023. szept. 12. 22:54
 5/30 A kérdező kommentje:
Ritkán látok én is ilyet, de előfordul, én néha felveszem utcára is, ha leszaladok a boltba vagy csak úgy, de inkább sportoláshoz használom
2023. szept. 12. 23:50
 6/30 anonim ***** válasza:
kép nincs, igy nem tudok velemenyt mondani.
2023. szept. 13. 10:51
 7/30 anonim ***** válasza:

Csak sportolásra használok rövidebb és hosszabb futónadrágokat, utcára vannak utcai shortjaim.

Én is kedvelem az Under Armour cuccait, nagyon minőségiek, kényelmesek a sportoláshoz, és tartósak is. Ennek megfelelően nem éppen a legolcsóbb árakategória, ahogy a Nike és az Asics sem.

2023. szept. 13. 18:40
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

Konditerembe nálunk sokan viselünk ilyet

De tényleg csak sportoláshoz pl kondi vagy futás bicajozás való ilyen városi ruhának nem

2023. szept. 13. 20:08
 9/30 A kérdező kommentje:
2023. szept. 13. 23:18
 10/30 A kérdező kommentje:
Parancsolj, itt a link
2023. szept. 13. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!