Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Haverom mondta, hogy vegyünk...

Haverom mondta, hogy vegyünk futógatyát konditerembe, nekem eddig is volt, de ő még nem hordott ilyet. Én amúgy simán utcára is felveszem, edzés előtt- után is. Nektek vélemény? Utcára felvennétek? Mert konditeremben már teljesen általános!17/f

Figyelt kérdés

2023. szept. 12. 19:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a linket! Ez egy szuper nadrág. Nekem is van hasonló, imádom ezeket hordani. :) Persze csak hozzá illő ugyanilyen feszülős sportfelsővel menő.

Konditerembe csak ilyenbe megyek, másban nem, nálam ez az alap. :)

Sportolni szintén csak ilyenben vagyok hajlandó, vagy ennek a combközépig érő rövid változatában ha meleg van.

Simán utcára, boltba menni is néha felveszem, de oda ritkábban.

2023. szept. 13. 23:32
 12/30 A kérdező kommentje:
Na örülök, ha tetszik. Ez szerintem teljesen jó utcára is. Nemrég voltam Lengyelországban, ott láttam, hogy a fodrász srác ebben vágja a hajakat, szóval ott teljesen hétköznapi viselet. Én fel szoktam venni utcára is, nekem is van 3/4- es változat is, azt mondjuk csak sportoláshoz hordom.
2023. szept. 13. 23:37
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Amikor utcára veszed fel, akkor mit veszel fel hozzá? Milyen felsőt és milyen cipőt?
2023. szept. 13. 23:41
 14/30 A kérdező kommentje:
Sportos felsőt meg sportcipőt, van nekem is futófelsőm , azt is szoktam hozzá, az is passzossabb
2023. szept. 13. 23:43
 15/30 A kérdező kommentje:
De volt már, hogy farmerdzsekihez is felvettem, meg Nike cipő, akkor vettem rá rövidgatyát, meg hosszú póló
2023. szept. 13. 23:48
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Na az úgy együtt jól néz ki ha felül is teljesen passzos. :)

Én is ha futónadrágot veszek fel, akkor ahhoz alap a feszülős futófelső is sportcipővel.

2023. szept. 13. 23:50
 17/30 anonim ***** válasza:

Laza rövidgatyával nekem nem jön be. Csak natúrban a feszülős.

A Nike cipő okés.

De farmerdzsekivel szerintem nem illik össze, legalábbis nem tudom elképzelni hogy jó lehet. Nincs egy képed így hátha könnyebben el tudnám képzelni?

2023. szept. 13. 23:53
 18/30 A kérdező kommentje:
Igen, ezt a szabályt nem tudtam, de akkor majd odafigyelek rá:). Egyik napon Lengyelországban én is ebben flangáltam, de rövid biciklis gatyában, az Adidas, meg hozzá egy fehér póló, sportzokni, sportcipő, szerintem egy turistának teljesen jó viselet. Holnap is megyek konditerembe, akkor is tuti futógatyát veszek föl.
2023. szept. 13. 23:56
 19/30 anonim ***** válasza:

Nem is szabálynak mondanám hanem harmóniának vagy a harmónia hiányának.

Feszülős futógatya feszülős futófelsővel harmonizál, ezzel illik össze, és laza rövidnadrág nélkül. Ne vegyél a feszülősre lazát, ne takarjuk már el a domborulatokat rövidgatyával. A csajok is bátran felvállalják és kihangsúlyozzák a popsi és a mell formáját is. Mi is ugyanúgy megmutathatjuk magunkat, ne szégyelljük se a seggünket, se az elöl lévő domborulatot, nem kell ezeket laza rövidgatya alá rejteni. :)

Farmerdzsekihez meg inkább egy feszülős skinny farmert vegyél fel, azzal a tuti, mert azzal összeillik, és az is jól kihangsúlyozza az alakodat. :)

2023. szept. 14. 00:14
 20/30 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van, nekem mondjuk így is tetszett, de most már így is fogom hordani, feszülős farmerral, azt is szoktam. Egyébként magában szoktam inkább felvenni a futógatyát, de magamon kívül inkább a fiúkat rövidnadrággal kombinálva szoktam látni közlekedni. Sportoláshoz persze mindig magában van rajtam. Mostmár jön a rosszabb idő aztán lehet egy passzosabb futófelsővel is bepróbálom a városban 😉
2023. szept. 14. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!