Haverom mondta, hogy vegyünk futógatyát konditerembe, nekem eddig is volt, de ő még nem hordott ilyet. Én amúgy simán utcára is felveszem, edzés előtt- után is. Nektek vélemény? Utcára felvennétek? Mert konditeremben már teljesen általános!17/f
Köszi a linket! Ez egy szuper nadrág. Nekem is van hasonló, imádom ezeket hordani. :) Persze csak hozzá illő ugyanilyen feszülős sportfelsővel menő.
Konditerembe csak ilyenbe megyek, másban nem, nálam ez az alap. :)
Sportolni szintén csak ilyenben vagyok hajlandó, vagy ennek a combközépig érő rövid változatában ha meleg van.
Simán utcára, boltba menni is néha felveszem, de oda ritkábban.
Na az úgy együtt jól néz ki ha felül is teljesen passzos. :)
Én is ha futónadrágot veszek fel, akkor ahhoz alap a feszülős futófelső is sportcipővel.
Laza rövidgatyával nekem nem jön be. Csak natúrban a feszülős.
A Nike cipő okés.
De farmerdzsekivel szerintem nem illik össze, legalábbis nem tudom elképzelni hogy jó lehet. Nincs egy képed így hátha könnyebben el tudnám képzelni?
Nem is szabálynak mondanám hanem harmóniának vagy a harmónia hiányának.
Feszülős futógatya feszülős futófelsővel harmonizál, ezzel illik össze, és laza rövidnadrág nélkül. Ne vegyél a feszülősre lazát, ne takarjuk már el a domborulatokat rövidgatyával. A csajok is bátran felvállalják és kihangsúlyozzák a popsi és a mell formáját is. Mi is ugyanúgy megmutathatjuk magunkat, ne szégyelljük se a seggünket, se az elöl lévő domborulatot, nem kell ezeket laza rövidgatya alá rejteni. :)
Farmerdzsekihez meg inkább egy feszülős skinny farmert vegyél fel, azzal a tuti, mert azzal összeillik, és az is jól kihangsúlyozza az alakodat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!