Miért terjedt el ez a legenda, hogy a tanga fertőzéseket okoz?
Figyelt kérdés
Én 11 éves korom óta csak tangát hordok és 27 éves vagyok. Soha nem volt még csak húgyúti fertőzésem sem. De szinte 24/24-et tangában vagyok, aludni is abban szoktam, utálom a mama bugyikat és a franciát sem szeretem igazán. Ezt a fertőzéses dolgot olyanok terjesztik akik tanga ellenesek és kövérek, ami miatt nem áll jól rajtuk, hogy elriasszák azokat, akik csinosak benne és formásak lehetnek?2023. szept. 2. 23:33
21/31 A kérdező kommentje:
Dehogy nézek le bárkit is, de szerintem ciki. Ha valaki azt szereti, hogy ott van a seggén és átlátszik egy cicanadrág alól is, hát tegye és hordja:) Én még ismeretségemben egy emberrel se találkoztam, aki tanga miatt betegedett volna meg :D De ha létezik ilyen, ott nem a tanga a hibás, hanem az illető szervezete, hogy nem tud semmitől védekezni. Volt olyan osztálytásam akinek szaros volt a mamabugyija és kívülről láttuk és büdös is volt.
2023. szept. 3. 21:13
22/31 anonim válasza:
Ha szerinted ciki, akkor lenézed. Semlegesnek kéne lennie, hogy egy másik ember mit hord.
Már nem középsuliban vagy, ha valós a korod, fel kéne nőni.
23/31 anonim válasza:
A "cicanadrágot" utcai viseletként hordani alapból ciki.
24/31 A kérdező kommentje:
El tudom képzelni mennyire irigyek lehetnek itt páran akik 100 kilós párnákkal a hátsójukon nem viselhetik a tangát és milyen jó másra fogni dolgokat, hogy én lenézem vagy a cicanadrág ciki utcán. Jaja ciki annak akinek nincs alakja és ronda :) Elhiszem, hogy fáj neked :)
2023. szept. 3. 22:20
25/31 anonim válasza:
Hát ha szerinted ciki, akkor lenézed. Én örülök, ha tangát hordasz, nem kapkodod el előlem a normális bugyikat.
Ki bántott meg ennyire? Ismertem olyat, akit a bigott anyukája lekuurvázott a tanga miatt. Veled is ilyen volt, azért vagy dühös?
26/31 hosszúhajú válasza:
beszállok én is : 24. a régi modellalkatommal sem vettem fel. azért nem hordtam mert kinn van a seggem.
27/31 A kérdező kommentje:
Nem, nekem anyukám vette 11 évesen az elsőt, mert amúgy is kellett edzőruhám alá, hogy ne látszódjon át a vonala, mert ciki, mint írtam.
2023. szept. 3. 22:31
28/31 anonim válasza:
Kedves vagy, 167 cm vagyok és 53 kg (szülés után fél évvel). Szóval hidd el, baromi jó alakom van. De ettől még nem fogok sem tangát, sem leggingset hordani. Max itthon szexizni. De utcán bámulják épp elegen a seggem farmerben is.
Nem értem amúgy, neked nem mindegy ki mit hord?
29/31 A kérdező kommentje:
De mindegy, a kérdésem erről a fertőzéses dologról szólt, a téma idővel változott ebbe az irányba. Engem nem zavar ha bámulnak, sőt önbizalmat is ad, jól érzem magam benne. Szülni pedig nem szültem még,de én is 165 és 55 kg körül vagyok.
2023. szept. 3. 22:50
30/31 anonim válasza:
Na, de látod, van akinek van önbizalma anélkül is, hogy néznék a fenekét. Ezen nem kell megsértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!