Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A levágott orrszőr gyorsabban...

A levágott orrszőr gyorsabban nő, dúsabb, vastagabb lesz, vagy ez csak legenda?

Figyelt kérdés

2020. dec. 2. 14:01
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Mivel a szőrtüszőnek fogalma sincs mi történik a szőrszállal a külvilágban, ezért nem befolyásolja a működését.
2020. dec. 2. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
22%
Nekem azért gyakrabban kell nyírnom.
2020. dec. 2. 18:16
 3/10 anonim ***** válasza:
14%

Ez abszolút nem legenda...

A test bármely területén növekedő szőrre igaz csak van ahol pozitív (pl. haj) és van ahol negatív ez a tulajdonság. A szőrszál az észleli, hogy " fel lett frissítve" a vége ezért gyorsabban tud nőni!

2020. dec. 9. 11:02
 4/10 anonim ***** válasza:
67%

#3 11:02

Ekkora hülyeséget magadtól találtál ki vagy segítettek benne?

2020. dec. 9. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:
24%

Kedves #4-es...

Attól még, hogy valaminek nem ismered a biológiai hátterét nem jelenti azt, hogy nem is létezik.

2020. dec. 9. 11:29
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Az biztos,hogy nekem gyorsabban nő. Eleinte elég volt 3 hetente nyírni,mára 3-4 naponta kell
2020. dec. 9. 11:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt kifejthetnéd bővebben, idegpályák hiányában hogyan szerez tudomást a szervezet, mi történik a szőrszállal a külvilágban.

Ha lennének benne idegek, azt igencsak éreznéd a vágásnál.

2020. dec. 9. 13:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem muszáj követni a példámat, de én "nemes egyszerűséggel", néha kicsit fájdalmas képet vágva úgy kitépem, hogy ihaj, - nem vettem észre még soha, hogy dúsabb lenne.

Volt orrszőr vágóm, egyszer használtam, hát jó szar érzés volt utána.

Egyébként ideg ide, ideg oda, azt mondják, hogy összeköttetésben van az idegrendszerrel és vigyázni kell az ilyen én-féle agresszorkodással, minden esetre én még nem vettem észre semmi hátrányt ez ügyben. :)

2020. dec. 15. 15:30
 9/10 A kérdező kommentje:

8: Köszönöm a tapasztalataidat!

Eddig én is a csipeszes módszert alkalmaztam, de nekem nagyon fáj emiatt próbálnék ki egy orrszőrnyírót. Az orrszőrnyíró utáni fájdalom alatt azt érted, hogy szúr? Mert olyan volt már velem, hogy borotvával belevágtam az aljába, és utána pár napig nagyon kellemetlenül szúrt, ha ezzel jár a használata, akkor lemondanék róla.

2020. dec. 15. 18:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Amikor a nyíróval, (kétszer nyírtam, először és utoljára) nem tudom érzékeltetni, szar volt és nem kevés ideig és a miértet ne kérdezd, VISZONT amikor a hüvelyk és mutatóujjammal megkerestem a szőrmén a "megfelelő fogást" és egy mozdulattal kirántottam, akkor kb. 10 mp.-ig (se) volt kellemetlen, - hozzáteszem ez, ha megfelelően eltávolítom a cuccot, akkor egy évben max. 3 -5 alkalom, ami viselhetőnek tűnik.
2020. dec. 17. 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!