Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért terjedt el ez a legenda,...

Miért terjedt el ez a legenda, hogy a tanga fertőzéseket okoz?

Figyelt kérdés
Én 11 éves korom óta csak tangát hordok és 27 éves vagyok. Soha nem volt még csak húgyúti fertőzésem sem. De szinte 24/24-et tangában vagyok, aludni is abban szoktam, utálom a mama bugyikat és a franciát sem szeretem igazán. Ezt a fertőzéses dolgot olyanok terjesztik akik tanga ellenesek és kövérek, ami miatt nem áll jól rajtuk, hogy elriasszák azokat, akik csinosak benne és formásak lehetnek?
2023. szept. 2. 23:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
80%

Növelheti a fertőzések veszélyét. Gyengébbek kedvéért: Ha nem vagy hajlamos rá, akkor nem feltétlen lesz valaha is bármi bajod tőle, de ha amúgy is könnyen felborul a hüvelyed ph értéke akkor nem tanácsos hordani.

Szerintem bazi kényelmetlen a seggemben egy zsinórral járkálni, én ezért nem hordok. A normális méretű francia vagy hagyományos fazon nem kéne becuppanjon. De azt hord mindenki amit akar. Ettől még tény, hogy aki hajlamos a hübelygombára pl annak baromira nem ajánlott a tanga. Te nem vagy az, örülj neki, hordjad.

2023. szept. 3. 20:09
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
De az utolsó sor azért vicces. Aki csinos és formás az mamabugyiban is az. Aki meg formátlan azon a tanga sem segít. Nem értem az összefüggést.
2023. szept. 3. 20:11
 13/31 A kérdező kommentje:
Pasik többsége, akikkel én voltam ennyi idő alatt, mind a tangáimat és benne a fenekemet imádta. Mamabugyit meghagyom a mamáknak :)
2023. szept. 3. 20:29
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
De ha a segged tetszett nekik, az mindenhogy tetszik nekik, mert mindenhogy bomba. Tangában, csupaszon, farmerben, normál bugyiban...
2023. szept. 3. 20:41
 15/31 A kérdező kommentje:
Az lehet, de maradok a tangáknál továbbra is. Megértem, hogy van aki nem szereti, ahogyan én is utálom a mamabugyit, kényelmetlen, ruha alól is kirajzolódik és ciki.
2023. szept. 3. 20:46
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Azt ne hagyd azért, hogy bárki bármire azt mondja, hogy ciki. Ne azért csinálj valamit, hogy a fiúk szeressenek vagy a lányok ne csúfoljanak. Csak azért tedd, mert azt akarod tenni. Ez a legfontosabb.
2023. szept. 3. 20:48
 17/31 A kérdező kommentje:
Így van, de tényleg kényelmes nekem a tanga és ez a kedvenc fehérnemű viseletem. Én csak azt kérdeztem hogy ez legenda és csak ilyen lebeszélés azok felől akik nem bírnak, nem akarnak vagy nem hordhatnak tangát vagy van valóságalapja. Aki írta, hogy a végbéllel érintketik az egy dolog. Én meg szoktam mosni magam ott és úgy veszek fel, ha pedig közbe jön véletlen, akkor is van nálam sterilkendő és azzal törlöm ki, hogy a tanga ne legyen vonalkódos :)
2023. szept. 3. 20:51
 18/31 anonim ***** válasza:
84%
Ok, ügyes vagy hogy szépen megtanultad kitörölni magadnak.
2023. szept. 3. 20:54
 19/31 anonim ***** válasza:
80%
A lézervágott nem rajzolódik ki a ruha alól. Ciki? Hol? A tesi öltözőben 13 évesen, vagy mi?
2023. szept. 3. 20:55
 20/31 anonim ***** válasza:
83%

Ez nem legenda, hanem úgy van, ahogy leírta valaki. Aki fogékonyabb UTI-ra, annak nem ajánlatos. Mint a fogamzásgátlónál, aki hajlamos rá, annál trombózist okozhat.

Én már írtam, hogy engem baromira zavar, de az, hogy te tangát hordasz, engem semmiben nem befolyásol. Meg kéne kérdezni azokat, akik mondták ezt neked, hogy miért mondták.

Nem mellesleg te ugyanezt csinálod a mamabugyizással. Nem tudom, hogy ez ilyen sértett visszaszólás, vagy alapból lenézed őket. Mert ugyanaz a végeredmény, lenézel valakit a fehérneműje miatt.

2023. szept. 3. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!