Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok látni fiúkon, hogy...

Szoktatok látni fiúkon, hogy leggingset, biciklis nadrágot hord, esetleg rövid nadrág alá vagy inkább csajos viselet ez még mindig?

Figyelt kérdés

2023. aug. 20. 17:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem láttam még utcán csak úgy flangálni pasikon, szerintem nem tartják férfiasnak, csak sport célból.

Szerintem akik itt támogatóak az utcai viseletként,azok sem hordják utcán.

Van a férfiaknál egy olyan dolog, hogy csak olyan ruhát vesznek fel és úgy, ahogy tömegesen is. Ami nem divat, akkor azt nem vállalják be.

2024. júl. 3. 13:36
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlóan látom. Pont a hétvégén a kérdés hatásár tűnt fel nekem, hogy futáshoz, kocogáshoz, biciklizéshez viszonylag sok pasas hordja. Még idősebbeken is láttam. De csak úgy spontán az utcán sétálni, vagy boltba, munkába menni nem láttam senkit ebben.
2024. júl. 3. 14:05
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
22, pedig számos sportruházatot hordanak utcai viseletre, akkor fura, hogy a legging kivétel 😊.
2024. júl. 3. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!