Szoktatok látni fiúkon, hogy leggingset, biciklis nadrágot hord, esetleg rövid nadrág alá vagy inkább csajos viselet ez még mindig?
Rövid nadrág alá borzasztóan hülyén néz ki.
Csak magában kell hordani.
Sportolókon szoktam látni, rövidnadrággal focistákon,futókon, bicikliseken magàban.
Szerintem sportra unisex,utcán hordani inkább nők szokták,én sosem láttam még pasit utcai outfitben,pedig nem vagyok fiatal,és járok sokfelé.
#5 elvileg igen,unisex meg mindenki azt hord amit akar,de a valóságban nem így van.
Mo különösen igaz, hogy megnézik,lenézik,kiutálják, beszólnak annak,ami kilóg a sorból,a pasikra azért igaz jobban, mert náluk nem divat eltérni a néhány bevett konzervatív ffi stílustól.
Pláne ha passzos nadrágot akarnak felvenni.
Látható milyen hisztéria volt pár éve a ffi skiny farmerekkel, itt is sokan írták, hogy gáz,bzis,ciki ha passzos,na a legging féle nacik azok mèg jobban passzosak, ezért sem tud divat lenni, sporton kívül,de pl suliban sem veszik fel.
Erre hoztam létre egy petíciót pár napja ;)
A petíciók pont hun a legutóbbi petíciók fül és ott a leggings unisex elfogadottsága. Nem kell megadni semmit, anélkül is alá tudjátok írni és kérlek osszátok meg ti is !
26 éves férfi vagyok, heteró, itthon, sporthoz mindig leggingst veszek fel és baromira fel..., hogy a nők mindent megtehetnek, mi meg majd csicskuljunk be... NEM !
A fiúknak is jár a kényelem.
Mind kettőt nagyon szeretem.
Szoktam is hordani, melegben biciklis nadrág, hűvösebb időben leggingset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!