Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok látni fiúkon, hogy...

Szoktatok látni fiúkon, hogy leggingset, biciklis nadrágot hord, esetleg rövid nadrág alá vagy inkább csajos viselet ez még mindig?

Figyelt kérdés

2023. aug. 20. 17:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%
Akkor miért nem látni ilyen pasikat? 😉
2023. aug. 25. 18:40
 12/23 A kérdező kommentje:
Azért én szoktam látni. A rövid változat elég ritkán fordul elő, de hosszút ősztől tavaszig nagyon sok fiún- férfin jellemző, főleg fiatalabbakon. Olyannal is találkoztam már, hogy háromnegyedes sportkabáttal volt egy futóleggings sportosabb cipővel egy csávón, én télen rendszeresen találkozom, szinte mindennap, hogy valakin ez van, főleg sportosabb kiegészítőkkel, nekem is úgy tetszik.
2023. aug. 25. 19:55
 13/23 anonim ***** válasza:
87%
Valaki itt jól írta unisex mindenki viselheti. Csak ízlésesen.
2023. aug. 26. 10:28
 14/23 anonim ***** válasza:
92%
A barátom is fekete női leggingseket hord otthon mert jól érzi magát benne meg kényelmes neki plusz gyerekkorában is mindig harisnyát kapott otthonra nadrág helyett és gondolom ez is közrejátszhat, hogy ennyire szeret leggingsben lenni. Egyébként nekem nagyon tetszik, jól is áll neki, így nyugodtan ,,elbalettozhat” benne.
2023. szept. 19. 10:40
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
Szoktak látni benne itthon inkább én is leggingset viselek legszívesebben. Vagy jó időben biciklis nadrágot. Mindennél kényelmesebb nekem.
2023. szept. 23. 08:00
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen a szomszédomat, nem olyan fiatal pasi már, de őt nagyon sokat szoktam látni hogy leggings van rajta. Beszélgettünk is egyszer erről mert kérdezte tőlem hogy mit gondolok erről, persze mondtam neki szerintem semmi gond nincs ezzel és viselje nyugodtan, ne foglalkozzon másokkal főleg meg ha szereted is.
2023. okt. 24. 09:16
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Volt már ilyen kérdés...

Betétes rövid biciklis gatyát biciklizéshez hordok. Fiú vagyok. Ilyenkor nem érdekel hogy itt-ott domborodnak a dolgok. Akinek nem tetszik ne nézzen rám! 40 fokban nem fogok béllt síoverálban tekerni, csak hogy mindenkinek "ízléses" legyen a látvány.

De! Utcára, boltba, postára, bankba, stb. nem ilyenben meg leggingsekben flangálok. Nem érezném magam benne komfortosan. Más hímneműeket sem nagyon szoktam ebben látni ilyen helyeket. De aki szeretné felőlem hordja nyugodtan.

2024. jún. 14. 06:43
 18/23 ívy1 ***** válasza:
86%
Semmi bajom nincs azzal ha egy férfi veszi fel, persze azért ott sem mindegy hogy milyen alkatú az illető. De amúgy nekik is jár a kènyelem, biztos hogy egy férfi farmernál sokkal kènyelmesebb.
2024. jún. 14. 07:49
 19/23 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen igazad van ebben kedves ívy1. Férfiként írok ide, és a véleményem hogy nagyon kényelmes mind kettő mármint a biciklis nadrág és a leggings is. Mind a kettőt szoktam viselni. De ámbár még mindig vannak olyanok akinek ez ki veri a biztosítékot hogy férfi képes ilyen nadrágot fel venni.
2024. jún. 15. 04:44
 20/23 A kérdező kommentje:
Nyáron mehet a biciklis naci, ha kirándulni megy az ember vagy csak úgy. Szerintem néha simán fel lehet venni, ez is bővíti a lehetőséget, amiket az ember hordhat.
2024. jún. 16. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!