A lábujjközös flip-flop papucs Mennyire ideális és elfogadott viselet? szoktátok hordani nyáron?
Figyelt kérdés
Kényelmes hosszútávon viselni nyáron?
Mennyire egészséges/egészségtelen a lábnak?
Mennyire számít illendõ viseletnek?
2023. aug. 2. 21:56
A kérdező szavazást indított:
Férfi, igen szoktam hordani nyáron flip-flop papucs.
Férfi, nem hordok.
Nő, Igen szoktam hordani nyáron flip-flop papucsot.
Nő, nem hordok.
35 szavazat
1/11 anonim válasza:
Én kis faluban élek és nem érdekel mi van más lábán
Strandra szoktam hordani mivel valójában odavaló, de néha a közeli üzletbe is megyek benne, messzebbre, komolyabb helyre szerintem nem illik
2/11 A kérdező kommentje:
1# Értem, azért kérdeztem ki a kérdést, mert az egyik ismerősöm ilyesmit nem hord, mert neki felsérti a lábujj közti része, mások e kényelmes e, satöbbi, mindenesetre köszönöm a választ, a zöldet megadom...
2023. aug. 2. 22:08
3/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem egészséges a lábnak, mert semmi tartást sem ad a bokának.
Jól néz ki, mert sokat mutat a lábból, meg csattog a talphoz (innen a név is: flip-flop), de semmi több előnye nincs.
Utcán, strandon szokták viselni, de ünnepségre nem illő viselni. Nem is tudnám viselni. (F!)
4/11 anonim válasza:
Engem nem érdekel,mennyire egészséges vagy sem,de fáj tőle a lábujjaim köze így nem hordom.
5/11 anonim válasza:
Én a nyári hétköznapokban szinte mindig azt viselem. Olyan mint ha mezítláb lennék, de mégsem. L.
6/11 anonim válasza:
Strandon hordom, máshol nem.
Nő vagyok.
7/11 anonim válasza:
Strandra hordom de oda se szívesen. Nem kényelmes, nem egészséges és nem is szép.
9/11 Metionin válasza:
Koliban volt ilyenem zuhanyzáshoz. Egyébként nekem kényelmetlen meg nem is tetszik.
10/11 anonim válasza:
Alkalmatlan arra, hogy lábbelinek lehessen nevezni.
És egyesek ebben még vezetnek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!