Szerintetek kényelmes viselet a biciklis nadrág?
Figyelt kérdés
Leginkább lányok sokszor azt hordják2023. júl. 13. 20:26
A kérdező szavazást indított:
Igen, kényelmes
Nem az
32 szavazat
4/15 hosszúhajú válasza:
attól függ. ha nagyon feszül akkor nem. én a jól kigyúrt agyonmosott bicajgatyában bicajozom, és az nagyon kényelmes - most már...
5/15 anonim válasza:
#1 ott se lesz kényelmetlen, csak nem praktikus. Legalább gondold át mit írsz, ha már trollkodni próbálsz
Szerintem kényelmes, volt már hogy azt vettem fel az utcára, de egyébként itthon is sokszor hordom
6/15 anonim válasza:
Én (42N) és a kislányom (16) nagyon szeretjük. Annyira jó benne lenni, nagyon kényelmes. Mi is hordjuk itthon és utcai viseletnek is, de sportoláshoz (futunk és biciklizünk) is használjuk.
7/15 anonim válasza:
Hosszúhajú!
A jól kigyúrt nadrág az milyen?
8/15 anonim válasza:
Igen az, nekem nagyon tetszik, nagyon sokat hordom. Van sima pamut de van fényes is, mind kettő szuper. Általában feketét hordok:)
9/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, az én alkatomhoz hülyén is áll, ennek ellenére biztos kényelmes ,de azt gondolom, ez sportoláshoz, biciklizéshez, kiránduláshoz való és nem csak úgy az utcára. Ugyanígy a leggingsről is ezt gondolom, azt én is szoktam hordani, de csak itthon és csak az edzőteremben.
10/15 anonim válasza:
Az egyik leg kényelmesebb nadrág. Nem tudom miért kell ezen ennyit vitázni? Akinek nem tetszik nem veszi fel, aki szereti az had hordja már, általában mindenki azt hord amit szeret. Nincsen több hozzá szólásom ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!