Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy ilyen ruha megfelelő...

Egy ilyen ruha megfelelő randira? (27/n)

Figyelt kérdés

[link]

Mi a véleményetek? Jól áll?

2023. aug. 19. 19:17
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem veled kell randiznom, fogadd el, hogy amit írtál én röhejesnek találtam. Ettől az még biztos van akinek tetszik. Emiatt nem érzem magam bunkónak. És nem vagyok már tini egy ideje.
2023. aug. 21. 01:52
 32/34 hosszúhajú ***** válasza:
0%
nem bizony, nem velem, mert nálam nem a külső az első hanem a belső, és ott már nem mennél át. hozzám képest pedig akkor is gyerek vagy. hát persze hogy nem érzed magad bunkónak mert még kicsi vagy, nem érzed a határokat. majd ha nagylány leszel megérted... és akkor már nem kell majd képeket kitenned magadról hogy nagy önbizalomhiányodban képes legyél döntést hozni. tudod ez is a felnőttség része, hogy nem vadidegenektől kérdezem meg hogy jó vagyok e így, hogy majd a felnőttek megmondják neked... tipikus önbizalomhiányos tini viselkedés...nem jó randi előtti indítás - ja, szerencsére engem nem érint.
2023. aug. 21. 02:30
 33/34 A kérdező kommentje:
Hihetetlen milyen bunkó vagy! 27 évesen hogy lennék már kicsi? Elhiheteted, ha valakinek, nekem nincs önbizalomhianyom, a sajátodat ne vetítsd rám.
2023. aug. 21. 12:42
 34/34 hosszúhajú ***** válasza:
0%
tudod 17 éves kamaszok szoktak kirakni képeket hogy így jól nézek ki? jól áll? egy közel 30 éves nőtől még nem láttam ilyen kérdést. tök gáz hogy felnőttnek érzed magad miközben vadidegen emberek véleményétől kérdezed hogy jól áll? nulla önbizalmad van, és képtelen vagy a korodnak megfelelően dönteni ismeretlen emberek véleménye alapján hozol döntést a legszemélyesebb helyzetekben, hogy mibe menj randira. pont mint egy kamasz. és még saját szavaid sincsenek mert az általam használt bunkó szót használod arra hogy visszamutogass. ez is dedós dolog. arról nem beszélve hogy egy klasszikus szettet kiröhögsz, ami megint csak éretlen tinik szokása. egy értelmes 27 éves felnőtt azt mondja, köszönöm a tippet, de nekem nem tetszik. te meg azt írod röhejes, mint egy fikázó kis gimis aki csak röhög ha nem tetszik neki valami.
2023. aug. 21. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!