Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találok megfelelő menyasszonyi kiegészítőt. Hogyan oldjam meg így a ruhámat?
Téli esküvőre készülünk, és szerettem volna egy ilyen esküvői köpenyt:
De mivel hiteles oldalról nem tudok rendelni (külföldi, kamu oldalaknak tűnik ami árul ilyet), és egyik szalonban sem kapható ilyen ahol érdeklődtem (a legnagyobb budapesti szalonok), ezért beérném egy rövidebbel, egy alkalmi fehér szőrmés stóla féle kiegészítővel, de ilyet sem találtam sehol.
Az esküvői ruhaszalonokban van ugyan fehér vállkendő, de ezek vékonyak, áttetszőek, nyári esküvőre valók.
Sajnos egy egyszerű menyasszonyi kabát nem az én ízlésem, ezért kerestem volna ilyet.
Tudtok valamit, amivel ezt ki lehetne váltani?
Poncsó, köpeny, stóla, van még valami hasonló ami elkerülte a figyelmemet?
Első vagyok. Meg is van. Bár ez online méteráru bolt, de ha van a közeledben nyilván egyszerűbb mint rendelni
Csak egy tipp: Nem biztos, hogy szűzhóban fogsz csak menni, jobb, ha nem ér le a földre. Kicsit rövidebb is csodásan mutat, és rengeteg macerát megspórolsz vele.
Érdemes nem csak esküvői ruhaszalonokban keresni. Végül is "csak" egy fehér perelin. (Én a tökéletes fehér csipke kesztyűt fillérekért vettem egy szexshopban. 🙃)
Varrónő a megoldás.
Az anyag valószínűleg nem lesz olcsó, de legalább nem ér meglepetés ha esküvő előtt két héttel kibontod a dobozt és valami förmedvényt küldtek Kínából
Fehér fürdő kontosbol tudsz varratni.
Viccesen én: plüss takarót dobja magadra 😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!