Egy ilyen ruha megfelelő randira? (27/n)
2023. aug. 19. 19:17
21/34 Noren1989 válasza:
Egy gyermekes anyukaként ez az alak rendben van, meg a ruha is.
22/34 anonim válasza:
Nem te vagy az aki ezt megkérdezed kb. havonta valami netről lopott fényképpel?
23/34 hosszúhajú válasza:
ha jót akarok röhögni mikor a gyakorira jövök. most is felröhögtem hogy arra az indítványomra hogy feldobná az egyszínű ruhát egy szép vállkendő és kiegészítené hogy igazi szett legyen, azt jóóóól lehúzták, de rajtam kívül mindeki zöld. . komolyan, már csak röhögni lehet idejárni, ha egy stílusos nőies tanáccsal rekordot dönt a kevés pontom.
24/34 anonim válasza:
Vedd frl es hozzuk mar visdza,b Europaban ez atlagos nyari ruha!! Barhova frlveheted.
Csak a burkaba(teljes testet betakaro rongy) kenyszeritett noket imadok kozott kirivo eset ez,de ok meg szepen illeszkedjenek be a mi kulturankba,hamar idejottek es jonnek egyre tobben.
25/34 A kérdező kommentje:
21:
Köszönöm, kiszúrtad akkor a fotót, kedves tőled. ☺️
2023. aug. 20. 10:15
26/34 Noren1989 válasza:
A részletek mindig fontosak.
27/34 A kérdező kommentje:
23:
Lehet a te ízléseddel van akkor a baj, erre nem gondoltál? Én meghallgatok minden öltözködéssel kapcsolatos tanácsot, de amit írtál, az tényleg picit röhejes volt.
2023. aug. 20. 10:17
28/34 Noren1989 válasza:
Hosszúhajú az itteni működése miatt kapja a lepontozàst...
29/34 anonim válasza:
Szerintem nem olyan rossz... Velem is randizhatnál :)
30/34 hosszúhajú válasza:
27. 28. röhejes a vállkendő ruhával??? kérdezz meg egy divattanácsadót. egyébként így snassz és üres a szerkód, csak kikaptad a szekrényből, üres, egyszerű, egyszínű, fantáziátlan. mint egy kombiné. kiegészítő nélkül. nyilván te is bizonytalan voltál ezért tetted fel a kérdést mert érezted hogy valami hiányzik. hallottad már azt a szót hogy stóla? tudtad hogy sokszor kifejezetten alkalmi ruhához veszik fel? az ízlésem nagyon kifinomult. talán pont ez amit röhejesnek vélsz. 47 vagyok és én még a klasszikus eleganciát követem. a klasszikus alapokat. tök segítő szándékkal írtam, tök kedvesen, tök alap klasszikus nőies dolgot, te meg azt írod baj van az ízlésemmel. jó nagy bunkó paraszt modorod van... vigyázz hogy a randin ez azért ne rögtön jöjjön át. az ízlésem elég jó és igényes, de te túl gyerek vagy ahhoz hogy egy klasszikus megjelenést ne röhögj ki. 20 év múlva neked írja majd egy tini hogy röhejes vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!