Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randihoz mi lenne megfelelő ruha?
Egy fekete kapucnis pulcsira,illetve egy fehér pólóra gondoltam.Nadrágként egy farmer szoknya ami nem túl hosszú,testszínű combfixre,illetve egy piros balerina cipőre gondoltam(elég jó idő van mostanában^^)
Nem akarok túl krvásan öltözködni,viszont úgy se mint egy pasi,szóval ha van ötletetek,esetleg a fentieket kiegészítenétek valamivel,azt megköszönném.
16/L
A kapucnis pulcsit hanyagolnám. Én egy csinos farmernadrágot vennék és nem szoknyát, nem tudom, hogy hol laksz, de itt Sopronban még nincs balerinás idő. Sőt!
De attól is függ, hogy hova mentek.
Szerintem ez undorító :/
Légy egy kicsit nőiesebb :)) Ha rám hallgatsz akkor egy fekete körömcipőbe mész, ha jó alakod van egy jó feszülős farmerben a fehér fölső az maradhat, mert nagyon jól néz ki egy fehér fölső farmerral és egy piros blézert hozzá, szerintem csinosabb és nőiesebb is lennél! :) Olvass több divatlapot!
18/L
Ne,ezt inkább ne tedd.Ez így azért lesz k.vás mert nem évszaknak időjárásnak megfelelő.Nincs olyan jó idő egyrészt hogy fel lehessen venni combfixet(?)balerinacipőt meg miniszoknyát..együtt!Másrészt kicsit ízléstelen ez így együtt.
Ha mindenképpen szoknyába akarsz menni,csak és kizárólag harisnyával vedd fel(leggings,comb-térzokni felejtős)Én balerina helyett valami magasabb szárú tavaszi cipőt vennék fel,valami tavaszi bakancs félét.
A sima fehér póló nem randira való.Azt akkor hordjuk leginkább ha "pasis csajnak" akarunk tűnni.Főleg fekete kapucnis felsővel..mintha edzeni mennél.Valamivel azért fejezd már ki önmagad.Egy nem túl giccses nyomott mintás póló esetleg,vagy szegecses,csipkés,strasszos,mintás stb?
Mi lenne,ha sima farmerban mennél,valami csini cipővel,ami lehetőleg nem nyári,egy csini vékony színes kötött pulcsi,egy hangsúlyosabb nyaklánc,fülbevaló?
A fehér fölső mér lenne pasis? :D Egyáltalán nem az, ha az a fölső jól néz ki és nőies! :) amúgy meg tessék: [link]
Nézd meg :) Szerintem tök hasznos ;)
Szerintem viszont jo ez, bar az ido miatt talan a szoknya helyett lehetne valami feszulosebb farmer. Az meg talan jobban ki is emeli az alakodat:)
21F
ÖÖÖÖÖÖÖ
A combfixet mindenféleképpen hanyagold el, tökmindegy, hogy milyen idő van, a farmernadrág az emberek 90%-ánál a favorit, feltéve ha "normális", felülre pedig vegyél fel valami olyan ruhát, ami világosabb szinű a kapucnis pulcsi nem túl jó ötlet
de ha később ugyis leveszed akk m1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!