Egy ilyen ruha megfelelő randira? (27/n)
2023. aug. 19. 19:17
12/34 anonim válasza:
Ha nem esik ki belőle a melled akkor jó lehet.
13/34 anonim válasza:
Nekem ez étterembe kicsit hétköznapi.
14/34 anonim válasza:
Szerintem ez a ruha azért nem olyan hú de extra, szóval szerintem kávézóba is belefér, meg az ilyen típusú helyekre. Étterembe is rendben van.
15/34 anonim válasza:
Úgy látom, én vagyok az egyetlen, aki szerint ez egy teljesen hétköznapi ruha. Attól még, hogy szűk és sok bőrfelület látszik ki belőle, nem randira való, hanem nyaralásra. Mást vennék fel a helyedben. De ha ebben érzed jól magad, akkor persze hajrá.
16/34 anonim válasza:
Héka, én is írtam, hogy ez hétköznapi. :D
Szerintem ez "kelet európaisan" elegáns.
17/34 anonim válasza:
Szerintem tökéletes a randihoz. Nem túl exrtás,mégse hétköznapi. És jól is áll önnek.
Sok sikert a randihoz
18/34 anonim válasza:
Szerintem is megfelelő lesz randira ! Nagyon jól áll neked ! Kiemeli a csodás alakodat . Gyönyörű vagy benne ! F
19/34 hosszúhajú válasza:
szerencsére van formád és nem fogas vagy ezért jól áll. nekem kevés, viszont jó alap, egy szép áttetsző lilás virágos kendő a válladra viszont kitűnően feldobná, és szexi lenne hogy vajon mikor villan ki.
20/34 anonim válasza:
"Nekem ez étterembe kicsit hétköznapi"
Étterembe hétköznapi ruhákba mennek az emberek. Feltételezem, nem valami luxus, fine dining étterem van célba véve első randin.
"Szerintem ez "kelet európaisan" elegáns."
Mondjuk úgy, kicsit közönséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!