Szerintetek kikhez passzol jobban a biciklis nadrág, lányoknak vagy fiúknak áll jobban és miért inkább nekik?
Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 21:05
31/37 anonim válasza:
Én fiúként sosem kaptam negatív beszólást, csak olyan érzésem van, hogy a fiúk nem merik felvenni, pedig szerintem nagyon soknak tetszik, de nem értem, hogy miért nem, egy kicsit bátornak is kell lenni az öltözködés során. Egyébként valóban csak itt látok erre negatív megjegyzéseket, mert máshol még nem hallottam.
32/37 anonim válasza:
A fiúk szerintem azért nem merik többnyire felvenni, mert passzos és kidudorodik nekik amijük van. Nekünk meg kiadja a fenekünk formáját. Egyesek szerint a punit is.
33/37 anonim válasza:
Szerintem meg azért, mert b.zisnak gondolják és félnek, hogy nehogy annak nézzék őket, pedig egyáltalán nem az.
34/37 anonim válasza:
32.
Ilyen esetekben szégyellik magukat, hogy férfiak, de a szexualitás témakörben meg pont az ilyeneknek 20cm plusszos a mérete.
33.
A bő szárú nadrágot viselő lányok persze bátrabbak a nyámnyila fiúkáknál, őket nem zavarja, hogy e miatt b.zinak nézik őket.
35/37 anonim válasza:
Én szeretem hordani, szeretem ahogy rám tapad, kényelmes viselet, és jól áll :)
36/37 anonim válasza:
Férfiként én is nagyon rajongója vagyok a biciklis nadrágnak. Tényleg egyszerűen szuper kényelmes.
37/37 anonim válasza:
Mindegy ki veszi fel, lehet fiú lány, csak takarja amit kell.
Ne maga mutogatás legyen.
A biciklis nadrágot mindenki fel veheti. És nem kell ahoz biciklin ülnie hogy, fel vegye. Csak régen ezt a nevet adták neki, biciklis nadrág, mert inkább azok viselték akik bicikliztek, de többen is szívesen fel vették, mert kényelmes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!