12-13 éves lányoknak ribisek a bőr cuccok? bőr szoknya, bőr nadrág, bőr felső, bőr top, bőr miniruha
Figyelt kérdés
2022. dec. 9. 15:04
1/5 anonim válasza:
Kicsit ri**ncos... Nem tartom túl jó ötletnek, de a mai világba mit számít, csak ne csodálkozzon ha beszólogatnak neki
2/5 anonim válasza:
Igen. És koravént csinálnak magukból noch dazu...
3/5 Metionin válasza:
Nem illik hozzájuk szerintem. A bőrkabát oké de bőr top meg hasonlók...még felnőttek sem tudják az ilyet viselni nagy százalékban.
4/5 anonim válasza:
Hát nem tudom tőled is függ, milyen alkatod, van mi illik hozzád.
Én először bőr cuccokba 16 éves koromba járta de nem olyan kényelmes.
5/5 anonim válasza:
Alakodtól és a stilusodtól függ illetve a ruhától is . 14 éves korom óta hordok bőr és bőrhatású ruhákat , konkrétan ma már szinte csak bőr cuccaim vannak egyszerű kényelmesek és szeretem őket , illetve hála égnek jó alakom van hozzájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!