Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek kikhez passzol...

Szerintetek kikhez passzol jobban a biciklis nadrág, lányoknak vagy fiúknak áll jobban és miért inkább nekik?

Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 21:05
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
96%
20-as ez így van, én is ebben tesiztem, sőt jó időben suliba is ebben jártunk többen is, és akkor sem zavart senkit.
2023. aug. 20. 11:21
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán felveheti egy fiú is, én is szoktam hordani, nekem jól is áll, utcára is simán felveszem, tegnap is az volt rajtam, egy Adidas ráadásul, persze sportosan kell hozzá felöltözni, én legalábbis úgy szoktam. Nagyon kényelmes viselet( és van barátnőm).
2023. aug. 20. 16:07
 23/37 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a lányoknak és fiúknak is jól áll. Nyilván csinosnak kell lenni hozzá, itt ennél a ruhánál ez különösen igaz.
2023. aug. 20. 16:43
 24/37 anonim ***** válasza:
17%
Gáz. Már csak azért is, mert benne van a nevében milyen célra nem. Nem hétköznapi, utcai viselet, ha em biciklizéshez lett kitalálva. A fürdőruhát is fürdőzésre találták ki, nem az utcára. Azt nem is viselik az utcán, ez miért? Miért nem lehet rendes, normális anyagú, fazonú rövidnadrágot felvenni?
2023. aug. 20. 18:47
 25/37 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nem gáz, de azt is meg tudom érteni, akinek nem tetszik. Persze randizni nem mennék benne, de leugrani benne a kozértbe simán jó szerintem
2023. aug. 20. 18:57
 26/37 anonim ***** válasza:
30%

#24 sok olyan ruhákat hordanak utcán,amit alapjában sport célra találtak ki...

Már a csajok olyan body szerű ruhákba járnak,ami szinte olyan mint egy fehérnemű,mégsem nézik le.

Én úgy látom, nem hordják pasik úgy mint a nők ezeket a leggingseket.

2023. aug. 20. 19:53
 27/37 anonim ***** válasza:
94%
Én is úgy látom, hogy nem nagyon hordják, de nem is kell mindig a tömeget követni, ha ízlésesen hordod, nem cink, ha valaki hivalkodóan öltözködik, az nekem sem tetszik.
2023. aug. 20. 19:56
 28/37 anonim ***** válasza:
96%
Nekem tetszik és hordom is. Azonban én senkinek nem akarom megmondani, hogy ha nekem tetszik, akkor más is igenis hordja azt! Másnak nem tetszik. Miért akarják ezek szinte előírni, hogy akkor egyáltalán hogy merészeli valaki felvenni, meg hogy nem utcára való, sőt nem is ruhadarab? Akkor micsoda? Atlétanadrágot is szoktak utcán hordani, pedig az atlétika is egy sport és azzal sincs baj ha azt viselik. Vagy baseballsapkát, pedig a baseball is egy sport. Akinek nem tetszik, ne nézze. Nekem is van ami nem tetszik, vagy nem illik ahhoz a valakihez, aki azt viseli, eszembe nem jutna bárkinek erre megjegyzést tenni. Mindenki érezze jól magát abban amit hord. Ez a lényeg.
2023. aug. 20. 19:58
 29/37 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen igazad van. Olyan divatbakik vannak az utcán, hogy ez lenne a legkevesebb, feltéve, ha hiba lenne. Én is szoktam hordani, már 10 éve kb. még egy beszólást sem kaptam, sőt mondták, hogy de menő. Persze én is szivesebben hordanám, ha elfogadottabb lenne, mert így kicsit olyan érzése van az embernek, mintha kilógna a sorból.
2023. aug. 20. 20:05
 30/37 anonim ***** válasza:
75%
Én itt Pesten hordom, de még sose kaptam érte negatív beszólást (tetszésnyilvánítást igen, olyasfélét is sajnos - megfogták, hozzáértek), csak ezen a fórumon vannak ilyen gyökerek, hogy be is tiltanák.. Meg hordjuk is sokan csajok, vidéken is. Pasikon tényleg inkább csak sportolás közben szoktam látni, nem tudom ők kapnak-e rá megjegyzést. Baráti körben mi csajos gatyesznak hívjuk.
2023. aug. 20. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!