Hol találok olyan webshopot/boltot ami magas lányoknak van kitalálva?
Figyelt kérdés
Sajnos én azzal a problémával küzdök, hogy magas vagyok és karcsú lány létemre,így alig találok gatyát. Aminek jó lenne a hosszúsága, óriási derékba, és ami pedig jó lenne derékba, az pedig rövid. Arra lennék kíváncsi, hogy ti nem tudtok esetleg olyan webshopot, vagy akár boltot, ami azért megfizethető áron konkrétan ilyen alkatúaknak gyártanak nadrágot, vagy akármilyen ruhadarabot? Már annyira szörnyű, hogy tényleg olyan gatyáim vannak, amiből kint van a bokám és ezeket télen hordani. Előre is köszi a válaszokat! :) 16/L2022. márc. 1. 16:12
2/7 anonim válasza:
Magas karcsú volt a barátnőim 90%-a. Mindig találtak ruhát.
A cipő, na az volt a gond. 42-43 méretű, elegáns női cipő nem sok van idehaza.
3/7 A kérdező kommentje:
Nekem meg pont fordítva :D 38-as a lábam, cipőt találok, de ruhát azt nem :)
2022. márc. 1. 20:14
4/7 anonim válasza:
Sheinen van tall részleg, ott talán érdemes lehet körülnézni, ráadásul vannak a termékeknél vélemények is, úgyhogy meg is tudod nézni hogy egy hozzád hasonló alkatú lányon hogy áll.
5/7 anonim válasza:
Most nem azért, de az első válaszomon mit kellett 0-ra lepontozni? Egy 190 centis csaj csinálja a webshopot és a ruhákat, ismeri a problémáinkat.
6/7 anonim válasza:
Magas (175 feletti) barátnőim a Levi’s-re esküsznek farmer terén. Na nem olcsó, de van méretválaszték és évekig újnak néz ki egy onnan vett farmer.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! A 4.válaszolónak üzenném, hogy néztem sheinen a tall részeleget, de ott sajnos pl a gatyák tényleg nagyon hosszúak. 176 cm vagyok, és azok a 117cm hosszú gatyák még nekem is nagyok, elég lenne max 112cm-ig:)
2022. márc. 4. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!