Mennyi idő alatt lehet hozzá szokni a magas derekú
nadrágokhoz? Kinek hogy sikerült át állni rá?
Figyelt kérdés
nagyon tetszenek, párat beszereztem de picit még kényelmetlenek..6 nadrágot vettem többféle stílusba..2 farmer, 1 skinny, 1 bőrnaci,2 legging..mindegyik magas derekú de viszont eltérő magassággal..van amelyik éppen takarja a köldököt, van ami bordákig mellig…stb..
Van aki csak azt hord? Meddig húzzátok fel? Hol van nagyjából az ideális ,,high waist” magasság?
Én csak magas derekút hordok. De nem extrém magasat, hanem olyanokat mint amiket 15 éve lehetett kapni (akkor még csak 1 magasságúak voltak). Utálom azokat, amiket nem tudok a köldökömig felhúzni, mivel akkor 3 lépés után igazítanom kell rajtuk, mert lecsúsznak. Még jól meghúzott öv mellett is. Nekem csak a magas derekúak a kényelmesek. Soha nem is hordtam más fajtát, csak néha-néha bepróbálkoztam rövidebbekkel. Egy használat után ment mindegyik a szekrény alsó polcára. Bordákig vagy feljebb érővel még soha nem is találkoztam, az már extrém magas kategória. Még boltban sem láttam olyat. Nem tudom, hogy azt szeretném-e.
2022. jan. 10. 02:48
2/11 anonim válasza:
Nekem másmilyen is van, de jobban szeretem a magas derekút. Az a legkényelmesebb számomra, ami épp nem éri el a köldököm alját. Annál magasabban szerintem nem tudnék lehajolni, ezt a fazont viszont nem kellett szokni, első pillanattól szerettem.
2022. jan. 10. 07:29
3/11 anonim válasza:
Sosem volt kenyelmetlen, fogalmam sincs, mikor kezdtem el hordani, 2005(?) kornyeken amikor meg az epphogy csipoig ero volt a divat, en is olyat hordtam, de sokkal jobban szeretem a magasderekut, nem csuszik le, le lehet benne hajolni… kenyelmetlennek nem ereztem sosem.
2022. jan. 10. 08:22
4/11 anonim válasza:
Nekem sehogy sem sikerült, kényelmetlen nagyon, és felettébb idétlen a kinézete.
F.44
2022. jan. 10. 08:51
5/11 anonim válasza:
#2 látom emlékszel a kérdésemre :DDD
2022. jan. 10. 10:12
6/11 anonim válasza:
Én nem hordok olyat, ami ne érné el a köldökömet, mert lecsúszik, vigyázz, mert ha kicsit el vagy hízva nagyon tud szorítani...
Én olyat még nem hkrdtam ami a mellemig elér, de magasakat hordok, szinte csak azt és hamar megszoktam...
2022. jan. 10. 10:17
7/11 anonim válasza:
Amikor picit lejjebb ment a hasam mérete, akkor már el bírtam viselni a magas derekú nadrágokat.
2022. jan. 10. 14:31
8/11 anonim válasza:
Nekem nem volt nehéz megszokni, 2010 előtt még a csípő nacik voltak nagyobb divat, így én is azt hordtam, aztán kezdtem el magas derekút venni, és sokkal jobban szeretem mert kényelmesebb, meg az alkatomhoz is jobban áll.:)
Ha méretben jó, nem szorítja a hasat akkor hamar meg lehet szokni.
2022. jan. 10. 14:52
9/11 anonim válasza:
Azt tudjátok ugye, hogy egyszerűen szörnyen néznek ki. A nadrág a lábra való, nem vesemelegítőnek, meg pocaklenyomónak kell használni. Rövidnadrágként meg teljes csőd, nagyobb a magassága, mint a felette lévő trikóknak, borzasztó gnóm hatást kelt.
2022. jan. 10. 20:29
10/11 anonim válasza:
Te pedig tudod ugye, hogy attól mert neked nem tetszik valami még sokaknak viszont igen? Én kifejezetten szeretem hidegebb időben, hogy melegíti a vesémet, ne te mondd már meg mire való, kevés vagy hozzá..:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!