Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek kikhez passzol...

Szerintetek kikhez passzol jobban a biciklis nadrág, lányoknak vagy fiúknak áll jobban és miért inkább nekik?

Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 21:05
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
96%
7-es. 6-os vagyok, sajnos én nem úgy veszem észre.. legalább is erre felé volt már trágár beszólások azért mert fiú biciklis nacit visel.
2023. aug. 19. 10:38
 12/37 anonim ***** válasza:
96%

Nem tudom konkrétan milyenre gondolsz,a combközépig érőre, vagy a hosszabb bokáig érőre?

A leggings szerű nacik nagyon megosztóak az emberek között, vannak akik szerint nem utcai viselet,mások szerint az is lehet.

Ugye sportcipőt,mackónadrág,sort náci is elvileg sportra van kitalálva,mégis divat utcai viselet.

Szerintem mindenki azt hord amit akar,de mondjuk magában hordva inkább a vékonyabb alkatúakon ál jól.

És magában hordva akár nő,akár pasi azért eléggé szexis hatást kelt, nyilván a nőket jobban látják îgy,mint a pasikat.

2023. aug. 19. 11:16
 13/37 A kérdező kommentje:
12-es: a rövidebb, combközépig érő gatyára gondoltam. Szerintem inkább a csajokon áll jobban, bár aki úgy véli, nem az utcára való, és közönségesnek tartja, az leírhatná, hogy szerinte miért az. Egyébként semmi kivetnivaló nincs benne, az alakot meg tényleg megmutatja. Ugyanolyan ruha mint a többi, ezen funkcióját teljesen betölti.
2023. aug. 19. 11:26
 14/37 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a nőknél is csak azokon néz ki jól,akik vékonyabb alkatúak,telteken nem.

Azért tartják közönségesnek mert full passzos,kiadja nemcsak a popsi,de a nunus alakját is.

És vannak akik átlátszót vesznek fel,az azért közönséges szerintük. És mert nem rendes ruha.

2023. aug. 19. 12:19
 15/37 anonim ***** válasza:
15%
Rettenet, hogy ez ótvar, nevetséges, közönséges, suttyó viselet újra divatban van. A 80-as években is gáz volt. Egyetlen felmentést a versenyszerűen bringázók kapnak.
2023. aug. 19. 12:46
 16/37 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem mind kettő nem viselheti, ha normálisan kulturális módon veszi fel, az biztos hogy jobban el terjedt a csajok között, de én simán meg nézem ha egy pasi ilyen nadrágban van, jól látni benne a fenekét:)

Amúgy meg ha én szeretem viselni akkor egy pasi miért ne tehetné ezt. Viselje is ezt mindenki fel veheti amugy is nincsen nemhez kötve:)

2023. aug. 19. 13:30
 17/37 anonim ***** válasza:
86%
Komolyan, hogy valaki 2023-ban képes legyen olyat gondolni és leírni, hogy egy teljesen ártalmatlan kényelmes ruhadarabot be kellene tiltani... Hol élnek egyesek, a középkorban vagy a kommunista korszakba képzelik magukat?
2023. aug. 19. 15:04
 18/37 anonim ***** válasza:
27%

#17 emlékszem 10 éve is szóba került ez a legging divat konkrétan pasiknak is,meggings néven jött divatba Angliában és az Usàban,és cikkeztek róla magyar oldalak is, hogy reméljük nem lesz divat pasikon, akkor még az emberek sokkal elutasítottabbak voltak.

Mondjuk most sem divat.

2023. aug. 19. 15:32
 19/37 anonim ***** válasza:
91%
18-as, a 17-es vagyok. Én kislánykoromban is ezt hordtam a 90-es években, akkor falun éltem. Akkoriban nálunk szinte minden fiatalabb lány ezt hordta. Mégse tette ezt szóvá senki az akkor is konzervatív (sőt akkor még inkább az volt) faluban sem. Most is, ha hazalátogatok, több lány is hordja. Szóval ha ott se zavar senkit, akkor itt Pesten se zavarjon, ne játsszon itt senki önjelölt erkölcscsőszt, mert nem tud hiteles lenni.
2023. aug. 19. 15:58
 20/37 anonim ***** válasza:
96%
A 90-2000 években lányok tesizni is felvették, a hosszabb fajtát buliba, tehát totál univerzális,csak sokáig nőinek volt letudva,de ugye azóta már nem annyira gondolnák nőinek, mivel sok ffi sportoló szereti.
2023. aug. 19. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!