Szerintetek kikhez passzol jobban a biciklis nadrág, lányoknak vagy fiúknak áll jobban és miért inkább nekik?
Nem tudom konkrétan milyenre gondolsz,a combközépig érőre, vagy a hosszabb bokáig érőre?
A leggings szerű nacik nagyon megosztóak az emberek között, vannak akik szerint nem utcai viselet,mások szerint az is lehet.
Ugye sportcipőt,mackónadrág,sort náci is elvileg sportra van kitalálva,mégis divat utcai viselet.
Szerintem mindenki azt hord amit akar,de mondjuk magában hordva inkább a vékonyabb alkatúakon ál jól.
És magában hordva akár nő,akár pasi azért eléggé szexis hatást kelt, nyilván a nőket jobban látják îgy,mint a pasikat.
Szerintem a nőknél is csak azokon néz ki jól,akik vékonyabb alkatúak,telteken nem.
Azért tartják közönségesnek mert full passzos,kiadja nemcsak a popsi,de a nunus alakját is.
És vannak akik átlátszót vesznek fel,az azért közönséges szerintük. És mert nem rendes ruha.
Szerintem mind kettő nem viselheti, ha normálisan kulturális módon veszi fel, az biztos hogy jobban el terjedt a csajok között, de én simán meg nézem ha egy pasi ilyen nadrágban van, jól látni benne a fenekét:)
Amúgy meg ha én szeretem viselni akkor egy pasi miért ne tehetné ezt. Viselje is ezt mindenki fel veheti amugy is nincsen nemhez kötve:)
#17 emlékszem 10 éve is szóba került ez a legging divat konkrétan pasiknak is,meggings néven jött divatba Angliában és az Usàban,és cikkeztek róla magyar oldalak is, hogy reméljük nem lesz divat pasikon, akkor még az emberek sokkal elutasítottabbak voltak.
Mondjuk most sem divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!