Ki hová hajitja az elhasznált ruhát?
Ti hová hajitjátok a rossz,használatra már nem alkalmas ruhákat, fehérneműket?
Kicsit kínos a kérdés, de tényleg sok minden felgyült és nem tudom hová tehetném,nem olyan állapotban vannak hogy ruha konténerbe helyezhető legyen .
Polók meg nagyobb darabok jók törlőrongynak vagy mint melós kerti munkás ruha és nem számít ha továbbszakad vagy koszos lesz.
Bugyi szakadt zokni stb kisebbek simán kuka.
Kidobom a kukába.
Használatra nem alkalmas ruhákat ne adjatok jótékony célra! Csak a felesleges munkát csináljátok vele nekik. (A kérdező tudja, ezt pár válaszolónak mondom.)
Ami rossz, lyukas, hordhatatlan azt a párom elviszi az autószervizbe ahol dolgozik, ott mindig jól jön a rongy.
(Amúgy több állatmenhely is örül az ilyesminek)
Eddig elraktam törlőrongynak, mostantól tervezem én is H&M-be vinni. Nem mintha vásárolnék ott hogy kelljen a kuponjuk, de legalább újra lesz hasznosítva amit leadok. Csak olyat selejtezek le ami már hordhatatlan (lyukas, kimoshatatlanul foltos) ezekkel mást nem lehet csinálni.
Rossz állapotú ruhát "eljótékonykodni" nagyon türhő dolog. A jótékonysági szervezetek csak olyat osztanak ki ami normális állapotban van. A rászorulóknak is van méltóságuk, senki nem akar lyukas, kimoshatatlanul retkes cuccokban járni.
"de legalább újra lesz hasznosítva amit leadok"
Erre mondjuk nem vennék mérget, legtöbbször a saját el nem adott cuccaikat is inkább elégetik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!