Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mit csináltok az elhasznált...

Ti mit csináltok az elhasznált cipőkkel, ruhákkal?

Figyelt kérdés
Én sajnálom kidobni így gyűjtöm, de már csak lom. Kukába nem akarom dobni mert nem akarom, hogy a guberálók elvigyék.

2020. ápr. 7. 07:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
99%

Én kidobom.

Azt nem végképp nem értem, miét gond számodra, ha más valaki tudja még használni, ami neked nem kell!

Én inkább örülnék, hogy van, akinek még hasznos, nem pedig irigykednék!

2020. ápr. 7. 07:58
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Először is szétválogatom.

A tényleg jó állapotú, jó minőségű cuccokat odaadom valakinek, ismerősnek.

A hordható holmikat el szoktam adományozni, Vöröskeresztnek vagy valami más szervezetnek.

A teljesen tönkrement, szakadt, lyukas, kifakult ruhákat feldarabolom, és takarítós rongy képében folytatják az életüket.

2020. ápr. 7. 08:15
 3/15 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Ami jobb állapotú, hordható, azokat barátnőkkel, húgommal elcseréljük, a maradékot meg eladományozom.

A rosszabbakat meg tesóm megnézi, hátha tud belőle varrni valamit. Többi kuka.

Nem értem, miért ragaszkodsz régi göncökhöz és miért zavarna, ha szegények vinnék el....

2020. ápr. 7. 08:39
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Első körben én is kiválogatom. Ami márkás, tökéletes állapotú, teljesen hordható, annak egy részét eladom, de csak pár darabot. A többit oda adom a nővérem lányának, hogy válogassa ki, mi az ami kell neki. A maradékot hozzá teszem azokhoz, amik hordható állapotban vannak, nem agyon kopottak és oda szoktam adni itt a településen 2-3 lánynak, akik rászorulnak. Múltkor egy csaj 4 zsák ruhát vitt el😊 úgy örült neki.

Ami nagyon gáz, mondjuk foltos, vagy esetleg kiszakadt, azt pedig kidobom.

2020. ápr. 7. 09:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Van a közelünkben egy adománybolt, ott szívesen fogadják mindig. Persze nem agyonhasznált dolgokat dobok rájuk...
2020. ápr. 7. 09:28
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Takarítós rongy, HM ruhagyűjtő.
2020. ápr. 7. 09:50
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak van egy szociális munkás barátnője, aki nehéz helyzetben lévő családoknak juttatja el a ruhákat. Évente 1-2 adag ruhát neki szoktam odaadni. A lyukas, elhasználódott ruhák meg a szemétbe mennek, vagy rongynak.
2020. ápr. 7. 10:32
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Van amit az unokahugaimnak adok, van olyan amit egy olyan lánynak akinek kevés pénze van és vannak amiket a fehér konténerbe.
2020. ápr. 7. 12:05
 9/15 anonim válasza:
100%
Kimosva oda adom szegényebb gyerekeknek.
2020. ápr. 7. 12:12
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

van néhány olyan ember, segélyszervezet, rászorulókkal foglalkozó szervezet, ahová el lehet vinni. Máltai meg a VK ott inkább a dolgozók nyúlják le(ahol van a gyűjtő) a ruhákat. keress inkább kisebb neveket, embereket akik biztos, hogy jó helyre viszik. én szoktam itt egy helyre vinni, ahol lakom, onnan 10 percre, ők gyűjtenek ruhától kezdve, cipő, játék, mindent. vagy ismerős által vitettem hajléktalanszállók részére pl.

kukába semmiképp.

2020. ápr. 7. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!