Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mit csináltok az elhasznált...

Ti mit csináltok az elhasznált cipőkkel, ruhákkal?

Figyelt kérdés
Én sajnálom kidobni így gyűjtöm, de már csak lom. Kukába nem akarom dobni mert nem akarom, hogy a guberálók elvigyék.

2020. ápr. 7. 07:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%

jaaaaaa most látom, ha nem akarod, hogy a guberálók elvigyék, akkor valszleg' nem adnád ingyé' holmi rászoruló csóró proliknak a rucijaidat, sorry

(utolsó)

2020. ápr. 7. 16:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nem azért nem tenném kukába mert nem adnám szívesen rászoruló embereknek hanem ahol lakok tele van romániából átjáró guberálókkal akik szétszórják a kukába levő cuccokat.
2020. ápr. 7. 18:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Kistelepülésen élek, itt nincs szelektív ruhagyűjtő. A ruháimat - ami hordható, de én már nem hordom, esetleg szűkebb, vagy korom miatt már nem veszem fel, beviszem a munkahelyemre és felkínálom a kolléganőknek.Kabátot is ajándékoztam már el.

Ami marad, de nem hordom évek óta, azt szelektálom: puha pulcsik mehetnek a macskakosárba, kettő is van kinn, a cicáknak. Ezt gyakran cserélem, ezért oda bármennyit el tudok használni.

Pamut pólót szétdarabolok és a fehérrel simán törölgetek, pl. a bejáratnál lévő lambériát, ablakkeretet, ablakpárkányt.

Kiviszem a fiam műhelyébe, Ő gyakran szerel, és kéztörlésre kiváló ami takarításra nem alkalmas, de nem vastag, jó nedvszívó.

Régi dzsekit pl. ráterítek télen a vízórára...

Ami használhatatlan eltüzelem, évente egyszer legalább begyújtunk a vegyes tüzelésű kazánba és elégetek minden olyat /persze nem műanyagot/ amit nem akarok,hogy más kezébe kerüljön, vagy mint pl. a használhatatlan ruhaneműket.

És persze van olyan ruhám, mondjuk alkalmi, amit nem is hordok, nem is adom oda senkinek,csak őrizgetem. Na, erre kellene megoldást találnom.

2020. ápr. 7. 18:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha olya hogy még hordható, csak már én nem használom, akkor ruha gyűjtőbe teszem. Ha használhatatlan, kopott, lyukas stb akkor kidobom.
2020. ápr. 7. 19:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Változó. Két dologtól függ: mennyire van elhasználva - mennyire szerettem/volt fontos

Amik nagy kedvencek, azokat nem dobom ki, hanem megmaradnak "itthoninak", vagy utazósnak, ha éppen autóval megyünk valahová.

Amik jó állapotúak, de már használtak, azokat odaadjuk rászoruló családnak (egyenesen nekik, nem ilyen-olyan szervezeten keresztül, ahol a fele dobozt kiszedik maguknak). Ami meg olyan állapotban van, hogy kinyúlt, látszik hogy sokat mosott, esetleg szakadt, azokat kidobom.

2020. ápr. 7. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!