Lányok és hölgyek, mit csináltok az elhasználódott (kiszakadt) harisnyátokkal?
Az attól függ, mennyire, és hol van szétmenve. Az olyat, amin egy szem lefut, vagy bele akad valamibe, és lesz a combján egy pici lyuk, azokat elteszem, naci alá télen, vagy ha olyan helyre megyek, ahol nem lehet a normálisan vigyázni a harisnyára (pl sütögetés, erdős, tanyás összejövetelek) akkor az még tökéletesen megfelel. De gyakran itthonra is azokból veszek fel, mert itt ami van régi parketta, igazi harisnyagyilkos. Elég egy óvatlan lépés, és már akad is bele a szál, ami azonnal kilyukasztja a harisnya talpát, ami elég rosszul tud esni, ha olyan harisnyával történik, amit nem egész egy órája lett kibontva... :/
Azokat, amik nagyon szétmentek, vagy olyan helyen, ahol nagyon kényelmetlen (pl azt ki nem állhatom, ha a lábujjaimnál lyukad úgy, h valamelyik lábujjam átcsúszik a lyukon) akkor azokat általában tűzre dobom, ha fűtés szezon van, ha nincs akkor meg kidobom, de nem a kommunálisba, hanem egy külön zacsiba gyűjtöm, és ha megtelik, elviszem a szelektívbe a műanyagosba. Hátha újra hasznosítják. Amúgy meg ha valamire kell itthon, akkor veszek ki belőle. Használtam már növénykötözésre, porszívózáshoz, amikor valamit kerestem, ilyen olyan dolgok szűrésére, takarításhoz, és még hajgumit is belőlük szoktam vágni.
Én biztos nem adnám el őket, mert ahhoz túlságosan szeretem a harisnyáimat, h egy harisnyamániás emberke kezei közé adjam őket...
Szóval én amennyire csak lehet, kimaxolom a harisnyáimat, bár nem mindig sikerül sokáig használatban tartani, de ez sajna benne van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!