Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mekkora elhasználódásig...

Mekkora elhasználódásig szoktatok "otthoniként" hordani egy pólót?

Figyelt kérdés
1., ha már szétfakult, mosogép okozta apró lyukak, kisebb szakadással stb. elhordjátok még? 2., illetve szoktatok kinevezni elhasználódott utcait otthoninak, vagy külön kezelitek? 3., és utcára szoktatok otthonit felvenni pulcsis, kabátos időszakban ahol nem látszik?
2021. márc. 22. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

1. fakult, kisebb lyukak ok, ha szakadt megy rongynak

2. mindig az utcaiból fokozom le "játszós" kategóriába, a szekrényben külön vannak válogatva

3. ha csak lemegyek a boltba akkor előfordul

2021. márc. 22. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

minden lyukas cuccot addig hordok, amíg el nem kezd irritálni... ha átfér a szakadáson egy ujjam, akkor általában addig bszogatom, hogy továbbtépem véletlenül. tehát olyan kétujjnyi lyukaknál dobom ki. annak már úgyis csak órái lennének hátra.

szinte csak az utcán már elhasznált cuccaimban vagyok otthon, kivétel ez alól néhány melegítőnadrág, mert utcára csak farmert hordok, az meg otthon kényelmetlen.

ha lemegyek telente a boltba, én se öltözök utcaiba, a kabát takarja. de a kollégium épületében is otthoni cuccban mászkálok, nem szoktam átöltözni ha a közös konyhába vagy mosni megyek.

2021. márc. 22. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:
35%
Semeddig. Ami elhasználódott, annak mennie kell. Itthon sem járok rongyokban, nekem jobb a közérzetem, ha normálisan fel vagyok öltözve.
2021. márc. 22. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Az, hogy a színe/mintája kopott, nem zavar, a kisebb lyukak sem, azt dobom ki, amin már látható lyukak vannak, vagy nagyon kinyúlt.

2. Az itthoni felsőim olyanok, amiket korábban utcára viseltem, de már kicsit eldeformálódtak, elkoptak, vagy nem illenek a stílusomhoz, de van egy csomó pólóm amit pl. keresztanyum egy barátnője selejtezett ki, de nekem itthonra tökéletes (sőt, van ami utcára is).

Sokszor gondolkoztam már, hogy a leselejtezett utcai felsők helyett vehetnék inkább egy 5-10 egyszínű, olcsó darabot itthoninak, de sajnálom kidobni azokat, amik már utcára nem valók, mert kicsit kinyúltak vagy kopottabbak, de amúgy teljesen hordhatóak.

3. Ha elmegyek itthonról, mindig átcserélem az itthoni ruhámat, már csak azért is, mert itthon nem hordok melltartót, ha elmegyek meg igen, szóval úgyis le kell vennem a pólómat, akkor meg már felveszek egy normálisat. Vannak amúgy olyan pólóim, amikben pl. egyetemre nem megyek el, mert oda csinosabban öltözöm, de még annyira nem kopottak, hogy csak itthon hordjam őket, családtagokhoz elmenni, boltba, szomszédba simán jók. Szomszédba mondjuk a benti pólóim egy részében is átmegyek, ha az adott darab nem túl kopott/kinyúlt.

2021. márc. 22. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:
35%
Fakult, lyukas, elhasználódott ruhadarabokat még otthoninak sem hordok. Azok egyből mennek a ruhagyűjtő kukába. Olyan utcai ruhákat átvezetek otthoninak, amik már nem tetszenek annyira, de jó állapotban vannak, és sajnálom kidobni. Viszont általában külön kezelem az otthoni és utcai viseletet, otthonira is veszek inkább csinosabb, de kényelmes melegítő szetteket, pólókat és egyberuhákat.
2021. márc. 23. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!