Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek is kiszokott lyukani a...

Nektek is kiszokott lyukani a bugyitok? Nekem mar vagy 5 bugyimon lett lyuk ez moly lehet vagy az elhasznalodastol? Mert pont azon a reszen van ahol elvileg feherfolyas szokott lenni

Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát egyrészt van ott egy varrás, másrészt ha szűk a nadrágod kidörzsölheti vagy beleakad. Nekem nem szokott kilyukadni, előbb megy szét a gumi.
2014. febr. 24. 00:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Az nekem is szokott de sokszor a gumija meg jo de mar lyukas. ..neked a gumija mennyi ido ill.hordas utan megy szet? Es milyen markanal piacos es markas is szetmegy?
2014. febr. 24. 07:56
 3/5 anonim ***** válasza:
A csipkések jobban bírják, azokban nem megy szét a gumi. A pamutokban igen (függetlenül attól hogy piacos vagy bolti), bár azokat többet is hordom, hát olyan 3 évre tippelnék, szóval azért nem hamar. Ami kilyukadt, az azért volt mert becsípte a cipzár a nadrágomon :). Amit nagyon utálok, az a fajta aminek a szélére ilyen fodorszerűen rá van varrva egy vékony gumi, na az tuti kb 2 viselés után elkezd leválni (nőiben szerencsére rég láttam ilyet, de a lányom összes bugyija ilyen :s ).
2014. febr. 24. 09:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem a tezenises bugyi mert tropara 10 hordas mosas utan
2014. febr. 24. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem rengeteg Tezenises alsóm van, itthonra csak ezeket használom, mert pamut és kényelmes, de egyik sem nyúlt vagy lyukadt eddig ki. Viszont az is igaz, hogy én fél évente, évente kidobom azokat a bugyikat, amit sokat használok.
2014. febr. 24. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!