Hol tudok tartós papucsot venni három év garanciával?
Figyelt kérdés
Létezik-e olyan cipőbolt illetve gyártó, ami nem előfizetést ad, hanem tartós terméket? Tiszta szégyen, hogy 2018-ban nem lehet rendeltetésszerűen használni valamit, mert szétrohad az ember alatt. Tizenezer forintos kategóriáról van szó. Nagyon sajnáltam rá a pénzt, és tessék, ezt kaptam cserébe.
Létezik "tartós termékek boltja"? Miért nem?
2018. aug. 3. 23:12
1/2 anonim válasza:
Ott ahol nem is gondolnád.
2013ban vettem egy schollt is überelő pacskert 2000ért. Nem sorolom miket élt meg azóta, sok mindent. Elment 5 év és mind a mai napig viselem, idén kezdett a bal eleje kicsit engedni, hamarosan kuka, de 5 évet bírt.
2/2 anonim válasza:
Melyik cégnek jó ha csupán tizenparezerert olyat ad el amit minimum 3 évig hordasz?
Sehol nincs 3 év garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!