Szülőként ti mit reagálnátok ha a 16 éves fiatok szeretne tangákat venni, hordani?
Figyelt kérdés
A boxer alsókat nem szeretem, eddig szinte csak fecske féléket hordtam, de próbáltam titokban nemrég egy tangát és megtetszett. Szüleim elég konzervatívak, de anyám talán bele menne. :D2023. júl. 27. 21:50
21/22 anonim válasza:
Mond el nekik, hogy azt találod kényelmesenek és köze sincsen ahhoz, hogy meleg lennél. Elfogják fogadni, ha tisztázod. Legalábbis engem nem érdekelne különösen, nem látja senki, csak te.
22/22 A kérdező kommentje:
Azóta mondhatni minden oké.
Még akkor nyáron vettem is jó pár darabot és anyámmal is beszéltem erről.
Azt mondta ha nekem ez tetszik és kényelmesnek tartom akkor hordjam, nem szól bele. Amúgy a melegben 100x jobb mint a szűk boxer, de a fecskénél is.
Volt olyan amit mosásnál látott előszőr és kérdezte hogy hol is vettem mert azt mondta tök jó a fazonja tetszik neki ahogy kinéz. XD
2023. dec. 13. 11:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!