Szülőként ti mit reagálnátok ha a 16 éves fiatok szeretne tangákat venni, hordani?
Ne mondd el nekik. Ha van zsebpénzed titokban abból vegyél. Bár a mosásnál észrevehetik az tény.
Én lányként hordok alsónadrágot 16 éves korom óta.
Ha hirtelen oda állítana elém minden előjel nélkül és közölné velem, biztos meglepődnék, de elfogadnám. Mindenkinek a szíve vágya mit hord.
Konzervatív szülők esetében az egész szituáció ciki. De ha úgy érzed, édesanyád esetleg belemenne, próbálj meg puhatolózni, ne úgy kérdezz, hogy egyértelmű legyen (Pl.: Mit gondolsz azokról a férfiakról, akik szeretnek női ruhákat felvenni?) és ne hozd fel a kérdést hirtelen.
Szerintem ha eltitkolod, az többet árt, mint használ. Beleszólásuk meg nagyon nem kéne, hogy legyen. 16 éves vagy. Te döntöd el, mit akarsz felvenni, nem vagy már óvodás.
Végső soron, ha mégis mondjuk megszólnának emiatt, kigúnyolnának, akkor emlékezz, hogy egy csomóan vannak úgy mint te. (Én pl. nagy érdeklődést mutatok az öltönyök felé lány létemre.) Senki nem szólhat bele, mit hordhatsz.
Na “kedves” 1,2-es igazi belevaló férfiak.
Nagy a csend a 3-as kommentjénél!
Ő nem b.zi??
Ja! Hát ő lány, nekik mindent lehet, igaz, ti diszkriminatív ítélkezős betegek.
4.
Te mit szólsz ehhez? Lány alsónadrágot hord? Nem lepődsz meg?
Amúgy elismerésem a 3-nak, ő adott érdemi választ egyedül, amiből látszik a férfiak értelmi szintje..
Ha szeretnéd kipróbálni, miért ne tehetnéd?! Szülőként így gondolnám. Törvény nem tiltja, nem ártasz vele senkinek, semmi rosszat nem teszel vele. Nem lenne ellene kifogásom.
Én jóval idősebb vagyok nálad, majdnem apád lehetnék. És most szoktam rá a tangákra. Ilyenkor nyáron praktikusnak és kényelmesnek tartom. Hozzáteszem nem vagyok "búza" és nincs semmilyen ilyen irányú perverzióm sem. Egyszerűen csak kényelmesnek tartom.
Sulisként, maikor át kell öltözni mások előtt, lehet hogy én sem vennék fel ilyet. Mert ami nem megszokott, azt kicikizik. De ha nem látja senki, simán lennék tangában.
Ja, visszaolvasva egy korábbi kommentet, gyorsan hozzáteszem, hogy természetesen nem női bugyikat hordok, hanem esetemben férfi tangáról van szó.
5
1es vagyok és nő. 27 éves. Nem 100 éve jártam suliba. Szerintem tuti buz1nak néznék és szenvedhetne. Az átlag magyar ember nem elfogadó, nem nyitott gondolkodású.
Volt egy évfolyamtarsam aki fiú létére borotválta a lábán a szőrt, és ki lett miatta közösítve, megalázták napi szinten. Egy tangás fiút szerintem agyon vertek volna.
Eléggé férfias, azaz primitív a gondolkodásod nő létedre.
A férjed hatása is benne van?
A 3-as kommentjéről továbbra is nagy hallgatás!
Őt nem néznék b.z1nak? Nem szenvedne az alsógatya miatt?
8 te meg eléggé álomvilágban lebegő libernyáknak tűnsz. Fáj az igazság?
Menjél padot festegetni
#5 Mert titkolózni tényleg könnyebb, mint megmondani az igazat. Látom, te se vagy nagyon jártas ebben a témában.
És nem, nem lepődök meg rajta, ahogy a tangás fiún sem. Mit kell ezen csodálkozni? Nyilván, ahogy mondtam, azon lepődnék meg, ha a fiam beállítana tangába, de az se a negatív meglepődés, hordjon amit akar. Az, hogy interneten mondják idegenek, nem lep meg. Ki a francot érdekel, hogy ez a lány alsógatyát hord? Én meg öltönyt hordok. Az is rohadtul nőies ruha, mondhatom.
Egyébként meg a ruha nem határozza meg a szexualitásodat. Senki sem feltételezte itt, hogy a kérdező meleg lenne. Lehet hetero, lehet biszex, akármi, az öltözködése nem folyásolja be.
Valamint nagyon ajánlom neked kedves #5-ös, hogy nyugodj meg és gondolkodj, mielőtt írsz, elég erős ez a "diszkriminatív ítélkezős betegek" duma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!