Szülőként ti mit reagálnátok ha a 16 éves fiatok szeretne tangákat venni, hordani?
11 akkor te norálisabb helyen élsz
Nem mindenhol egyformák az emberek
#9!
"#5 Mert titkolózni tényleg könnyebb, mint megmondani az igazat. Látom, te se vagy nagyon jártas ebben a témában."
Az 5-ös vagyok. Nem értelek... Én semmi olyasmit nem írtam, hogy titkolóznia kellene. Meg azt se, hogy miben kellene jártasnak lennem... Én csak leírtam, hogy szülőként mit gondolnék: nem lenne ellene kifogásom, ha ki akarja próbálni. Nadrág alatt úgysem látszik. Ha neki ez a kényelmes, akkor meg tök mindegy.
"Amúgy elismerésem a 3-nak, ő adott érdemi választ egyedül, amiből látszik a férfiak értelmi szintje.."
Ő azt írta a fiúnak, hogy ne mondja el nekik. Te úgy tűnik egyetértettél vele. Ebből szűrtem le, hogy te is támogatod inkább azt, hogy titkolózzon, minthogy megmondja az igazat.
Azt nem tudom, hogy az én válaszommal mi volt a probléma egyébként. (Mert ezek szerint én se adtam érdemi választ.) Természetesen nem felháborodásból mondom, csak jó lenne tudni, mi olyat mondtam, ami a te nézőpontoddal ütközik, legalább tanulnék belőle. Nem mondtam semmi olyat tudtommal, ami diszkriminatív lenne.
8.
Igaz, menjél padot festegetni.
6.
Te csak olyan eseteket tudsz felsorolni, ahol fiúkat ekéznek?
Mi a helyet a lányokkal?
Mert így eléggé diszkriminatív a dolog.
Ami engem illet azokat bhasznám pofán, aki diszkriminatív, és azt gondolja, hogy az ő akarata szerint fog egy férfi öltözködni, amit szóvá is tesz.
Ezeket ütéssel szépen átlehetne nevelni, mert én a fizikában hiszek, és máris nem lenne ez az ország egy prűd, szürke, unalmas.
Biztos mindenki látta már a dréher reklámot, amiben elhangzik, hogy a mai rohanó világban… hát nem a világ rohan, hanem a sok hülye!
Ha mindenki lassítana, nem lenne kapkodás és ennyi jobbeset.
Minden a változtatáson múlik, és nem az elfogadáson.
Persze az elfogadás az egyenlő lehet a toleráns viselkedéssel, és akkor nem is lenne gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!