Jól néz ki férfiakon az ilyesmi szandál?
Figyelt kérdés
Nyár van, 35 fokok, még egy futócipőben is szétizzad az ember lába, crocs-ot hordani gáz, flip flop-ban fáj a lábam, strandpapucs se néz ki valami jól. Na de mik a vélemények az ilyesmi bőr szandálokról/papucsokról?
2023. júl. 16. 13:43
31/34 anonim válasza:
32/34 anonim válasza:
Hát szerintem a Bench a legrosszabb választás. Egy darab műanyag amire egy közepesen olcsó márka logója van bazi nagyban rányomtatva. Szinte hallom a csattogását egy izzadt talpon. Maradnék a bőrnél.
33/34 anonim válasza:
Az alábbi dolgok jutottak eszembe:
- 50 feletti férfiak és nők otthoni viselete
- Egészségügy
- Kertészkedés, vagy kerti chill
Szerintem sejted a választ, hogy nem.
34/34 anonim válasza:
Én direkt mokaszint vásároltam nemrég emiatt a rohadt meleg miatt. Imádom, nagyon jól néz ki, szóval szerintem inkább ilyet keress. Ja és persze mezítláb hordom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!