Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aki szokott hordani, holnap...

Aki szokott hordani, holnap vennétek fel szandált?

Figyelt kérdés

2023. jún. 27. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nálunk állítólag csak 23 fok lesz és eső. Meleg, száraz időben viselek szívesen szandált.
2023. jún. 27. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Igen, 23 fok is jó nekem ahhoz, hogy rövidnadrágot és szandált vegyek.
2023. jún. 27. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Igen, hacsak nem szakad az eső reggel.
2023. jún. 27. 16:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Ma is abban voltam.Holnap elvileg jobb idő lesz.
2023. jún. 27. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Holnap autóval megy, így igen, ha lesz is eső azt a pár lépést kibírom. Egyébként, ha magas esélye van az esőnek és BKV megyek, akkor nem szoktak. Persze előfordult már, hogy el kapott a szakadó eső a napsütésből hirtelen. Sajnos nem lehet mit tenni. Kedvelem a szandál.
2023. jún. 27. 22:15
 6/6 hosszúhajú ***** válasza:
attól függ mikor van dolgom az utcán ( jaj nem úgy.. ) reggel este nem, de ha csak délután kéne valamit intézni, akkor igen. és tudom sokak szerint nem passzol, de ha hosszú nadrágot vennék és ahhoz nem egy strandos szandált!!, hanem aminek vastag pántja van, akkor az alá behúznék egy testszínű nejlonzoknit.
2023. jún. 28. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!