Jól néz ki férfiakon az ilyesmi szandál?
Nyár van, 35 fokok, még egy futócipőben is szétizzad az ember lába, crocs-ot hordani gáz, flip flop-ban fáj a lábam, strandpapucs se néz ki valami jól. Na de mik a vélemények az ilyesmi bőr szandálokról/papucsokról?
Ez egy papucs, nem?!
Én itthonra hordok ilyet. Ha kimegyek csak az udvarra, ne kelljen állandóan cipő húzkodásával bajlódni, ebbe csak beleugrok és már megyek is. De, utcára sosem vettem még fel. Fura lenne még akár csak nyáron is ebben slattyogni valahova.
Szerintem ez a fajta, utcára nőkön is gáz. Főleg hogy a nőknek sokkal nagyobb a választék, miért pont ezt veszik fel...
#12 voltam
Elnézést kérek, de ha már szóba jöttek a nők is, ez a szám 1994-es, a papucs akkor is ciki volt.
Mint írtam régi módi vagyok, de szerintem a papucs nem utcai viselet. Persze tengerparton, Balatonon teljesen rendben van.
Oké, nyugodtan vegyél ilyesmit /mármint papucsot v. szandált/, mint írtam régimódi vagyok.
Lehet hogy a klímaváltozás miatt nálunk is ez lesz majd az elfogadott 20-30 éven belül.
Szíved joga olyan lábbelit hordani ami megfelel igényeidnek, kényelmednek.
Mi itt mindnyájan egyéni, saját véleményünket mondtuk el. A trópusi országokban is sok-sok év alatt alakult ki a 'cipőkultúra', mint ahogyan nálunk is. Lehet ez őskori berögződés nálam, de nem tudnék papucsban közlekedni az utcán.
Jahh, és bocsájtsd meg nekem, de a kérdésben szereplő papucs, na az mindennek a teteje.
Kérlek válassz olyasmit ami kissé lendületesebb, fiatalosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!