Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jól néz ki férfiakon az...

Jól néz ki férfiakon az ilyesmi szandál?

Figyelt kérdés

Nyár van, 35 fokok, még egy futócipőben is szétizzad az ember lába, crocs-ot hordani gáz, flip flop-ban fáj a lábam, strandpapucs se néz ki valami jól. Na de mik a vélemények az ilyesmi bőr szandálokról/papucsokról?

[link]

[link]

2023. júl. 16. 13:43
A kérdező szavazást indított:
jól néz ki
hülyén néz ki
elmegy
28 szavazat
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Nőkön se néz ki jól.

Szerintem nem utcára való, trampli, de mivel kb. mindenki ilyet hord, a sorból kilógni nem fogsz.

2023. júl. 16. 14:10
 2/34 anonim ***** válasza:
84%
Én nem hordanék ilyet, mert magamon nem tetszene, de másokon nem zavar. Egyébként ez nem szandál, hanem papucs.
2023. júl. 16. 14:37
 3/34 anonim ***** válasza:
67%

Nem utcára való, amúgy elmegy. Ilyesmit keress, ebben eljárkálhatsz egész nap:

[link]

2023. júl. 16. 14:56
 4/34 anonim ***** válasza:
58%

Nem tehetek róla, de nem tudok komolyan venni egy férfit ha ilyen papucs van rajta az utcán. Még otthon sem, hacsak nem múlt el 100 éves. Biztosan régimódi vagyok, sőt biztos, de a férfi szandálok sem tetszenek, igaz van kivétel amikor az illető tudja viselni, azaz olyan a stílusa/kisugárzása, nagyon keveseknek áll jól.

De hát meleg van, így azt és olyan lábbelit hordtok ami nektek kényelmes kedves férfiak.

2023. júl. 16. 15:09
 5/34 anonim ***** válasza:
84%
Ez űbergáz! Ha fizetnének se venném fel. Miért nem jó egy normális papucs? Egyébként ha neked tetszik vedd fel. Engem abszolút nem érdekel, hogy ez van rajtad, vagy rózsaszín gumicsizma. Mindenki azt hord előlem amit akar.
2023. júl. 16. 15:11
 6/34 A kérdező kommentje:

Akkor mit ajánlanátok?

Külföldön jóformán midenkin ilyen stílusú papucsokat látok, főleg koreaiakon, japánokon.

2023. júl. 16. 15:52
 7/34 anonim ***** válasza:
75%

egyetértek a négyessel

ilyesmi esetleg?

[link]

[link]

2023. júl. 16. 16:25
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
2023. júl. 16. 16:32
 9/34 A kérdező kommentje:
Amit én linkeltem hülyén néz ki szerintetek, de ez a gyerek szandál meg jól? :D Akkor inkább hordok sportcipőt, de tényleg.
2023. júl. 16. 16:33
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Semmi ilyesmit nem tudok felvenni utcára.
2023. júl. 16. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!