Sokan hordanak cipőket zokni nélkül?
Figyelt kérdés
Főleg rövid a kérdés kiírása miatt, de gondolok balerinára, espadrillesre, toms különböző változataira. Egyre gyakrabban látom melegben, hogy mezítlábasan hordják, ti is hordtok így? Inkább már akkor egy szandi nem praktikusabb?2023. jún. 23. 13:14
2/25 anonim válasza:
Dehogy is. A titokzokniról nem hallottál még? Már olyan is van amit balerinacipőhöz lehet hordani, mert olyan "kicsi"
3/25 A kérdező kommentje:
Nem titokzokni kedves 2-es, ha az volna nem kérdeztem volna
2023. jún. 23. 13:23
4/25 anonim válasza:
Igen, én sokszor veszek fel cipőt zokni nélkül.
Balerinához el sem tudom képzelni a titokzoknit sem, sportosabb cipőim meg mind légáteresztőek és zokni nélkül is nagyon kényelmesek.
Gondolom, egy műbör cipővel azért ez már nem működik, az embernek belerohad a lába.
5/25 A kérdező kommentje:
Hát nekem ilyen melegben a balerinába is belerohadna a lábam :D
2023. jún. 23. 13:47
7/25 anonim válasza:
Telen se hordok harisnyat vagy zoknit. Nyaron igazi borcipoket veszek fel
8/25 anonim válasza:
Nyári cipőkhöz nem hordok zoknit, de zárt cipőnél alap. 27N
9/25 anonim válasza:
A balerina meg az espadrilles hülyén is nézne ki zoknival. A harmadik az nem tudom mi.
10/25 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!