A férfiak miért hordanak nyáron is cipőt?
#2: ne járj mezítláb, van papucs vagy szanda is.
#1, #3: egy cipő szerintem soha nem lesz olyan szellős, mint egy papucs, akármennyire is jó minőségű nyári cipőről legyen szó.
Én lányként is egész nyáron sport meg tornacipőket hordok, mert egyrészt ez passzol a ruhatáramhoz, másrészt utálom a szandálokat meg a papucsokat, más emberek lábát is utálom nézni a buszon, rohadt igénytelen a legtöbbnek, és ugyan az enyém távol áll az igénytelenségtől, de akkor is utálom a nyitott cipőket.
Egyébként sincs melegem bennük, akkor nem hordanám.
#9: Köszi! A vezetést megértem. A verekedésre való állandó készültség kevésbé tűnik életszerűnek. A szerelés is félig-meddig érthető számomra, tevékenységtől is függ. De alapvetően az olyan tevékenységekre gondoltam, amik közösek a nők és férfiak számára. Például ha elmész a boltba venni egy kenyeret, akkor ahhoz nem értem miért kell cipő.
Félreértés ne essék, semmi gond nincs vele, mindenki azt hord amit jólesik, csak tényleg nem értem. Egyszerűen nem tűnik logikusnak, mintha saját magukat szivatnák vele a férfiak, teljesen fölöslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!