A férfiak miért hordanak nyáron is cipőt?
50!
Mert 100 éve még nem volt beoltva a fiatalokba ez az egymást figyeljük, ha nem tetszik beszólok neki stílus ami később kihozta a mostani értelmetlen egyenruhaszerű egymásnak muszáj megfelelni stílusú öltözködést a férfiaknál.
Nem olvastam el az előző válaszokat, ezért lehet, hogy ismételni fogok.
Több oka lehet:
- Azt tartják kényelmesnek
- Cikinek tartják a nyitott lábbeliket
- Nem akarják a lábukat közszemlére tenni valami miatt
- Mezítláb viselve beleizzad a lábuk a papucsba/szandálba, mivel nincs zokni, ami felszívja a nedvességet
Gondolom van egyéb ok is, én most kapásból ezeket találtam.
Én is zárt - de jól szellőző - cipőt hordok, egyrészt mert utálom 'mutogatni' a lábamat (nem ápolatlan, szimplán van egy ilyen heppem), másrészt ha nagyanyám szavaival élve 'mesztéláb' húzok lábbelit, annyira elkezd izzadni a futóművem pillanatok alatt, hogy megcsúszik a talpam a papucsban/szandálban és ez amellett, hogy esélyt ad a zakózásra, idegesít is, plusz ha huzamosabb ideig viselem úgy, akkor buké is társul hozzá, ami szintén gáz. Cipőben tudok alkalmazni izzadásgátlót, de ha mégis megizzadok, akkor is alig és az ájer is elmarad. Valóban kellemesebb volna szellős lábbelit felhúzni, de előbbiek miatt az nálam felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!