Sokan hordanak cipőket zokni nélkül?
Figyelt kérdés
Főleg rövid a kérdés kiírása miatt, de gondolok balerinára, espadrillesre, toms különböző változataira. Egyre gyakrabban látom melegben, hogy mezítlábasan hordják, ti is hordtok így? Inkább már akkor egy szandi nem praktikusabb?2023. jún. 23. 13:14
21/25 A kérdező kommentje:
20 tudom mi nyugi, nekem is van, hordom is. Sokan viszont nem hordanak ezért kérdeztem. Van mikor nagy melegben nekem sincs kedvem felvenni.
2023. jún. 26. 13:14
22/25 anonim válasza:
Utálom, mikor leveszem a cipőt és jön ki a talpbélés is. Ráadásul az egész át van izzadva. Felvenni lazának, kényelmesnek tűnik zokni nélkül, de aztán nem az. Szandál vagy papucs mezítlábra.
23/25 anonim válasza:
Nyáron nem igen veszek fel zoknit, szinte egyáltalán nem, cipő zokni, jobban be izzad büdösödik a lábam, így meg simán mezítláb van a lábam a sport cipőbe, izzadni ugyan úgy izzad de viszont nagyon ritkán lesz bűdös, kamasz fiú voltam jobban izzados voltam, akkoriban mezítláb is a cipőbe nagyon bele izzadt, de pl akkor inkább csak torna órán voltam úgy hogy a sport cipőbe mezítláb voltam, úgy hogy én igen, nyáron jobban szeretem ha mezítláb van a cipőbe a lábam, nekem nagyon kényelmes is láb ujjak szabadon vannak.
24/25 anonim válasza:
En ilyenkor se szoktam mindig zoknit felvenni 16l
25/25 anonim válasza:
Balerinát alapból mezítláb illik viselni, mint sok más női cipőt is. Nincs ebben semmi meglepő. A titokzokni meg bármily pici is bizony kilátszik egy balerinából ahogy jár-kel az ember és akkor ritka bután néz ki. A titokzokni amiatt is érdekes találmány, mert el akarja hitetni a viselője másokkal, hogy mezítláb viseli a cipőt, miközben nem. Lakásban, cipőt levéve meg sztem nagyon bénán néz ki a lábon egy titokzokni. Egyáltalán nem esztétikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!