Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bakancs + zokni? Elsősorban...

Bakancs + zokni? Elsősorban acélbetkós társak válasza érdekelne: sokan dupla zoknit hordanak alatta.

Figyelt kérdés
Ha nyàron is bakancsban toljàtok, akkor is dupla zoknival? Nekem kigyilkolja jelenleg egy zoknival a lábamat, kettővel viszont szupi.

2021. márc. 14. 14:47
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Én soha nem hordtam dupla zoknival (Shellys-em volt), mondjuk nem is gyilkolta a lábamat. Nyáron pláne nem lehet kényelmes benne rohasztani a lábat két réteg zokni alatt.

Mióta van még, hogy ilyen kényelmetlen?

2021. márc. 14. 15:06
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Talpbetét.
2021. márc. 14. 15:31
 3/8 A kérdező kommentje:
2 bakim van, 1 zoknival a régebbi is kényelmetlen valahogy, pedig az pontyosan a méretem, de lehet csak megszokás :’D másik újabb de kicsikèt nagyobb, így félek nagyon gyilok lesz egy zoknival
2021. márc. 14. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
A bakancs töri, esetleg szilikon talpbetétet ajánlok bele nekem minden talptörő cipőnél bevált, nyáron olyan 25 fok felett meg semennyi zokniban is belesült a lábam szóval feladtam.
2021. márc. 15. 19:05
 5/8 A kérdező kommentje:

Királyak vagytok srácok, szerintem a fűzés lesz a ludas, mert elszakítottam pont a krv@ korlátozások előtt így csak rendelni tudtam, aztán én hülye kb félig befűzött bakancsban szeltem az utcákat :D illetve előtte a szakadóban levő fűzőt nem mertem igazán szorosan meghúzni ugye ezért is törhette nagyon. Pár napja vettem zselés talpbetétet és így sokkal muribb, még egy zoknival is kismiska,majd am lúdtalpbetétet kell csináltatnom csak az pézpézpéz, addig elleszek ezzel:D szóval várom a 250centis fűzőt aztán majd jelentek, de remélhetőleg nem lesz para.

Ment a pacsi mindenkinek:3

2021. márc. 15. 21:41
 6/8 anonim válasza:
100%
Én egy hétig mezitláb szoktam a acélbofályú bakancsomat. Az alat kényelmesen kialakul a bakancs bellül(olyan 16 orát van rajtam és sokat járok benne.). Bár egyszer a bakancs volt erősebb abban a bakancsban még most is betétet használok.
2021. márc. 16. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Magas szárú zoknival nincs gond.
2021. márc. 18. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyik régi srác ismerősöm az nagyon hű volt a Rock zene stílushoz bakancs és a kb bokájáig erő bőr kabát, nyáron se nagyon akart tőle meg szabadulni, így volt olyan nyáron hogy semmi nem volt más ruha rajta erre ki folyólag mezítláb vette fel a bakancsot, és a kabát alatt semmi nem volt rajta, nem látszódót mivel nem nyitottan hordta olyankor.
2021. jún. 15. 04:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!