Jön a tavasz, mit szóltok egriek? Ismét lehetünk mezítláb cipőben! Ti is úgy lesztek majd?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy megalapítom az Egri Mezítlábas Klubbot. Aki szeretne a tagja lenni, nincs más dolga mint írni nekem privát üzenetet, és akkor küldök neki egy jelentkezési lapot. Utána mi, a klub tagjai zokni nélkül fogjuk hordani a cipőnket, így járkálunk majd csapatostul mindenhová! Szabály: ha hideg van, akkor max. titokzoknit lehet felvenni, azért csak azt, mert azt a látszatot kell hogy keltsük, hogy nincs rajtunk zokni!2021. márc. 9. 22:35
1/10 anonim válasza:
Neked teljesen elmentek otthonról! Belvárosban van éttermem, a közelbe se gyertek, minket messziről kerüljetek el!
2/10 anonim válasza:
Csak akkor lépek be ha a klub tagjai orgiákat is rendeznek és akkor végre nem csak a nyuggerek élveznék az életet a városban...
3/10 anonim válasza:
Ne haragudj de ez nálad valami fétish?!
4/10 anonim válasza:
Most tényleg nem tudom eldönteni, hogy ez irónia vagy tényleg nem vetted be a gyógyszereket.😳
6/10 anonim válasza:
Jobb név lenne a "Sajtszagú Kommandó".
A COVID a tappancsokon is terjed?
7/10 anonim válasza:
Na majd a vírus elődönti hogy lesz e klubbod vagy sem. Vagy további megszegésért miszter Orbán Mihály úr emberei fertőzés matricát rak ki rá a klubbodra. Ezt akarod? Én meggondolják a dolgot a helyedben. Most pont hogy nem szabad szervezkedni semmit a sok beteg nevében.
8/10 anonim válasza:
Miért ne lehetne szervezkedni?Köztudott h a covidosok nem éreznek szagokat ,így a klub tagjai közhasznú feladatot látnak el azzal h letesztelik a lábszaggal az embereket.
9/10 anonim válasza:
sokkal izgalmasabb, és bátrabb ha cipőt sem veszel fel
ha már Mezítlábas Klub
10/10 anonim válasza:
Az egri vászoncipős fazon! Helló! Már vagy egy éve nem láttalak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!