Belebújós (férfi) mokaszinhoz szabad zoknit felvenni?
Mokaszinhoz legfeljebb titok zoknit..
De a mokaszin a létező legférfiatalanabb cipő
Mokaszin csak az indiánoknak áll jól.
Mindenki máson ßuzis. Zoknival is, meg anélkül is.
Bolondok vagytok, akik azt írják, h b.zis vagy hogy nem férfias.
Amikor egy férfinak izmos vádlija van és az persze még kellően szőrös is (nem, nem az a Han solo féle, hogy bőrt szinte nem látsz, mert annyi a szőr), akkor nagyon jól tud mutatni!
"nem tudom, miért néz ki "hülyébben" a sportcipőből kilátszó zokninál"
Egy szóval sem állítottam, hogy hülyébben néz ki a sportcipőkből kilátszó zokninál, ahogy azt sem, hogy jobban. Mindkettő megoldás nagyon gáz. A 90es években volt szokás így hordani, de ma már nem menő, hanem egyenesen nevetséges.
A lábszagról meg annyit, hogy mint írtam is, ha titokzoknival hordanád akkor nem pállna be, hisz nem a bőröd érintetik a cipővel. Ennyi az egész, halál egyszerű.
A divatról meg csak annyit, hogy nem baj, ha egy egyszerű srác vagy :) Nem is kell a legmárkásabb holmikat vagy csilivili cuccokat felvenni. Filléres ruhákból is fel lehet öltözni igényesen és atomdrága ruhákkal is igénytelenül. Az egész nyitja szerintem, hogy stílusosan hord a ruhákat és legyenek összhangban. Pl. Én nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek amikor meglátom a bőrcipőből kilógó vádliig érő zoknit na meg a térdentúli rövidnadrágot, annál röhejesebb nincs a világon.
Na ez egy kicsit hosszúra sikerült, de szerintem benne van a lényeg. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!