Belebújós (férfi) mokaszinhoz szabad zoknit felvenni?
Figyelt kérdés
A szandál-zokni tiltott, nagyjából. Magamtól arra se jöttem volna rá, tehát nincs túl nagy érzékem ehhez. Sajnos mezítláb általában büdös lesz a lábam a cipőkben, mindenféle "lábkezelést" meg nem vágyom alkalmazni.2021. jan. 9. 21:50
11/13 anonim válasza:
És hogy a második kérdésedet is megválaszoljam:
Szerintem nyáron, amikor ugye rövidnadrágot hordunk, bármilyen lábbelihez (papucs, szandál, mokaszin, vitorlás cipő stb..) "tilos" a hosszú, látható zokni. Ez szerintem nem is igazán divat kérdése. Egyszerűen atom hülyén néz ki. Nyilván ha melós cipőről, vagy olyanról van szó amit nem utcán hordasz hanem dolgozni, ott nem kell titokzoknit húzni.
De kérdéseidből gyanítom, hogy utcai hordáshoz kérdezted. :)
12/13 anonim válasza:
Érdekes, hogy 3 év alatt mennyit változott a világ. Manapság már divat lett, hogy hosszabb szárú zoknit húzzanak a rövid nadrághoz 😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!