Ünneplőben lenni csak úgy itthon?
Figyelt kérdés
Szeretnék, mert szeretem az ünneplőt, de ilyen melegben nem lehet viselni, ha nem vagyok itthon. Itthon viszont légkondi van, így jó lenne.
Ti kinevetnétek, ha így látnátok egy vasárnap itthon engem?
22/L
2023. júl. 15. 21:21
101/471 anonim válasza:
100
Olyan minden esetben lehetséges.
102/471 anonim válasza:
Férfi létemre a kérdező ötletén felbuzdulva én is kipróbáltam. És fehér inget, öltönynadrágot vettem fel itthonra. Jó érzés volt, boltba is úgy mentem. Azt hiszem többször is csinálok ilyet ezután. Feldobta a napom.
103/471 A kérdező kommentje:
#102: Szuper! Örülök, hogy másnak is meghoztam a kedvét hozzá. ^^ Én örültem az elmúlt hetekben a hűvösebb időnek, így én is többször tudtam ünneplőt viselni.
2023. aug. 11. 22:26
104/471 anonim válasza:
Ez itt az ünneplősök csoportja ;)
106/471 anonim válasza:
Jövő hétvégén megyek barátnőmhöz. Feltettem neki a kérdést:mi lenne,ha ma abban a ruhában várnál,amiben az érettségin volt rajtad?
Furcsállta,de eddig nem mondott nemet. Még... 🙂
108/471 anonim válasza:
2 éve volt. Ha jól emlékszem,egy sötétkék kosztüm volt rajta,fehér alkalmi blúzzal.
Mivel a szülei nem lesznek otthon mókás lenne, egy ilyen ünneplős napot csinálni.
Szerintem. :)
109/471 anonim válasza:
De akkor neked is úgy illene öltözni :)
110/471 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy ez problémás lenne. :)
Bár,tényleg egy muris nap lenne kettőnknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!