Ünneplőben lenni csak úgy itthon?
Szeretnék, mert szeretem az ünneplőt, de ilyen melegben nem lehet viselni, ha nem vagyok itthon. Itthon viszont légkondi van, így jó lenne.
Ti kinevetnétek, ha így látnátok egy vasárnap itthon engem?
22/L
Sziasztok!
Így, hogy ennyire érdekel titeket a dolog, szeretnék nektek összefoglalni pár tanácsot az ünneplős nappal kapcsolatban, amit nem muszáj betartani, nyugodtan alakítsátok úgy a Ti napotokat, ahogy szeretnétek, de ahhoz, hogy igazi, autentikus ünneplős nap élményt kapjatok, érdemes megfogadni őket:
1. Egy nagyon fontos szabály: Ez a nap az eleganciáról és az elegáns ruhában kivitelezhető programokról szól, nem a perverzségről és a szexről, ezért is került az öltözködés csoportba a kérdés.
2. Az ünneplőt reggel fel kell venni, és egész nap kell viselni, akkor is, ha már nincs hozzá kedvetek, hisz a játék lényege, hogy arra a napra kötelező az ünneplő. Higgyétek el, ezek a ruhák általában különlegesebb anyagúak, ezért finom érzés lesz a bőrön egész nap.
2. A színekről már beszéltünk, ezek a fekete és fehér, ahogy a kötelező ünneplős napokon is kérni szokták.
3.
Fiúk ruhája: Fehér ing, szigorúan hosszú ujjú, mert a rövid nem elegáns, fekete öltönynadrág, nyakkendő és zakó. A nyakkendő, zakó nem kötelező, de ha viseltek nyakkendőt, akkor az ing legyen teljesen begombolva legalább a nap egy részében.
Lányok ruhája: Fehér blúz, hosszú vagy rövid ujjú, de lehetőleg gombos , elegáns. Itt van két példa rá:
Alulra fekete kosztümszoknyát vegyetek harisnyával. A nadrágot nem ajánlom, azt javaslom, hogy ilyen naphoz még az a lány, aki utálja a szoknyát, ő is erőltesse magára, mert sokkal jobban illik az ünneplőhöz, mint a nadrág, de ha mégsem tudod semmiképp sem rávenni magad a szoknyára, akkor elegáns, szövet kosztümnadrág legyen.
A harisnya fekete vagy testszínű, esetleg egy kis játékossággal. Én például szoktam felvenni fekete pöttyöset.
Ha a blúzon viseltek blézert, akkor legyen a blúz inkább hosszú ujjú, de nálunk annyira nem szigorú, mint a férfiaknál.
Cipőnek természetesen a magassarkú a legjobb, de legyen mindenképp elegáns, akkor is, ha lapos. Tornacipő szerű borzalmakat itt is kerüljük!
4. Az ing, blúz mindig legyen a nadrágba/szoknyába tűrve fiúk és lányok esetében is! Ez nagyon fontos. Ünneplőhöz így kell viselni, mert így elegáns.
5. Ne hagyjatok nyitva az ingen és blúzon egynél több gombot nyakkendő nélkül se. Lányok, ha viseltek nyakkendőt vagy sálat, akkor ti is teljesen gomboljátok be a blúzt.
6. A legeslegfontosabb szabály: Érezzétek jól magatokat ünneplőben! ^^
Itt van még egy kis videó is, hogy meghozzam a kedvét a pároknak az összeöltözéshez:
https://www.youtube.com/watch?v=pM7sqEsj8L0
Nekem nagyon tetszik, hogy ebben az iskolában mindmáig teljes kosztümben, nyakkendővel ballagnak a lányok is, nem csak a fiúk vannak rendes öltönyben. Szerintem nagyon jól néznek ki az osztályok így.
Szóval, ha együtt öltöznétek össze a párotokkal, én ezt javaslom. ^^
Köszönjük szépen a tanácsokat.
Ez a ballagási videó nagyon "vágyfokozó" lett. Eddig nem is hittem volna,hogy az ünneplő ruhát,csak úgy fel lehet venni hétköznap is.
Nekem is eddig a szekrényben állt,de szerintem innentől kezdve elkezdem itthon is felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!