Ünneplőben lenni csak úgy itthon?
Figyelt kérdés
Szeretnék, mert szeretem az ünneplőt, de ilyen melegben nem lehet viselni, ha nem vagyok itthon. Itthon viszont légkondi van, így jó lenne.
Ti kinevetnétek, ha így látnátok egy vasárnap itthon engem?
22/L
2023. júl. 15. 21:21
122/465 anonim válasza:
A holnapi nap után, én is több tapasztalattal fogok rendelkezni.
123/465 anonim válasza:
Utolsó hozzá szólásokat olvasva, na ilyben nekem is volt már párszor részem. Ha nincs meleg szoktunk olyat mondjuk játszani, mindketten kicsit kicsípjük magunkat és esti randi így történék. Páromnak van egy kis beütése:) szereti a selymet, magán és rajtam is, így ő felvesz selyem inget alkalmibb nadrággal, nyakkendőt is szokott, én is valami selymes szatén ruhát vagy blúzt szoknyával. Vacsizunk sétálunk, majd igen, aztán egymásnak esünk:) de ruhákra azért vigyázunk:)
124/465 anonim válasza:
Nem volt olyan nagy kár menthető maradt azért minden
125/465 A kérdező kommentje:
De örülök, hogy ez ilyen jól alakult mindenki számára! ^^
#114: Annyit fűznék hozzá, hogy ha tényleg ünneplőről van szó, akkor nem kell gondolkodni a lánynak sem, hogy mit vegyen fel. Fehér blúzt és fekete szoknyát kell harisnyával, szépcipővel.
Ha máshogy öltöztöm ki, az is nagyon jó, de nem ünneplő. ^^
2023. aug. 12. 20:06
126/465 anonim válasza:
Kérdező, milyen stílusú fehér blúzt szoktál felvenni?
127/465 anonim válasza:
114 vagyok. Átadtam az üzit barátnőmnek. Így mégjobb, nem kell ötletelnie. Meg így nekem sem. 😊
128/465 anonim válasza:
Elképesztő mekkorát ment ez a téma! 😃
129/465 anonim válasza:
De szerintem senkinek nincs ez ellenére,és ez a legjobb.
Na meg,az ünneplői nap. :)
130/465 anonim válasza:
Szerintem csináljon a kérdező egy fórum csoportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!