Ünneplőben lenni csak úgy itthon?
Figyelt kérdés
Szeretnék, mert szeretem az ünneplőt, de ilyen melegben nem lehet viselni, ha nem vagyok itthon. Itthon viszont légkondi van, így jó lenne.
Ti kinevetnétek, ha így látnátok egy vasárnap itthon engem?
22/L
2023. júl. 15. 21:21
71/471 anonim válasza:
Igen fehér színű a blúzom, ilyen alkalmibb selyem szerű
72/471 anonim válasza:
Nagyapám a gyerekkora, szolgálata és hadifogsága kivételével öltönyben élte le az életét. Nyugodtan lehetsz szerintem ünneplőbe amikor kedved tartja.😅
73/471 anonim válasza:
Van akinek kifejezetten jól áll egy megfelelő minőségű összeállítás. Csak tudni kell hogy kell viselni.
74/471 anonim válasza:
Kérdező, mikor fogsz újra kiöltözni?
75/471 A kérdező kommentje:
Ünneplőbe? Szerintem jövő héten szerdán. Akkor elég hűvös lesz hozzá.
2023. júl. 22. 07:57
76/471 anonim válasza:
Egész napra vagy csak otthon?
77/471 A kérdező kommentje:
Egész napra.
2023. júl. 22. 09:01
78/471 anonim válasza:
A gyakorlatban ezt,hogy kell elképzelni? 🤔
Tehát reggel felkelsz,kiöltözöl,és? Gondolom aznap nincs házimunka,meg egyebek...
79/471 A kérdező kommentje:
Hogy itthon mit csinálok benne, azt már korábban leírtam.
Amúgy meg csinálom az aznapi teendőimet ugyanúgy, ahogy más ruhában. Munka, vásárlás, ügyintézés stb.
2023. júl. 22. 10:18
80/471 anonim válasza:
Értem,Köszönöm a választ.
Érdekesen hanngzik,de valahol merész is... Jó értelemben írtam. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!