Ünneplőben lenni csak úgy itthon?
Figyelt kérdés
Szeretnék, mert szeretem az ünneplőt, de ilyen melegben nem lehet viselni, ha nem vagyok itthon. Itthon viszont légkondi van, így jó lenne.
Ti kinevetnétek, ha így látnátok egy vasárnap itthon engem?
22/L
2023. júl. 15. 21:21
61/465 anonim válasza:
1-2 hetente egy vagy fél napra simán jó. Kell egy olyan szett ami erre a célra van.
62/465 anonim válasza:
Nekem ínkább csak kosztümjeim vannak itthon, de még soha nem jutott eszembe,hogy hétvégén,"csak" úgy felvegyem.🙂
65/465 anonim válasza:
Még a végén otthoni "divatot" teremt a kérdező. 🙂
66/465 A kérdező kommentje:
Nem bánnám, ha nem csak otthoni divat lenne belőle. A szakadt-oversize-sportcipős divat nem az én világom.
2023. júl. 20. 12:48
67/465 anonim válasza:
Annyira kihalva szerintem nincs, azért látni ilyet még manapság.
68/465 anonim válasza:
Én szoktam fekete szoknyát alkalmibb blúzzal felvenni, már ha ez ünneplőnek számít:)
69/465 A kérdező kommentje:
#68: Igen, annak számít, ha a blúz fehér. Ha nem fehér, akkor nem konkrétan ünneplő, de érzésre, stílusra ugyanaz. ^^
2023. júl. 20. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!